www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyespor Ligden Çekildi

Belediyespor Ligden Çekildi

İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, federasyondan beklenen taleplerin karşılanmaması üzerine 2018-2019 sezonunda basketbol 2.liginden çekilme kararı aldı.

Belediyespor´dan yapılan yazılı açıklamada, basketbol Federasyonundan beklenen desteklerin alınmaması ve altyapıdaki oyuncuların yetişmesi konusunda yaşanan sıkıntılar sonucunda 2018-2019 sezonunda Basketbol 2.liginde mücadele etmeme kararı alındığı ifade edildi.

 

BELEDİYESPOR ÖNEMLİ BİR MİSYONU YERİNE GETİRİYOR

Açıklamanın devamında şunlara değinildi; ?2009 yılında kurulan İnegöl Belediyespor, gün geçtikçe ivme kazanarak önemli bir başarılara yelken açıyor. Belediyespor, lokomotif olarak seçtiği voleybol ve basketbol branşlarıyla salon sporlarına olan ilgiyi arttırdığı gibi, bugün 14 branş ile İnegöl´ün spor kenti olması adına önemli bir görevi yerine getiriyor. Ayrıca son dönemde yapmış olduğumuz altyapı yatırımlarının yanı sıra Dostum Projesi kapsamında Doğa Sporları ve Turizm Merkezindeki 13 branşta İnegöl´ü sporun çekim merkezi yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz? denildi.

 

İNŞALLAH AVRUPA´DA DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Voleybolda Efeler Ligi´nde 6 yıldır mücadele eden İnegöl Belediyesporun 2016-2017 sezonunda ligde elde ettiği başarının sonucunda Balkan Kupasına katılmaya hak kazandığı belirtilen açıklamada, ?16-17 Eylül tarihlerinde İnegöl´de düzenlenen Balkan Cup´ın zorlu müsabakaları sonucunda Turuncu Lacivertli temsilcimiz kupanın sahibi olmuştu. 2018 CEV Challenge Kupası´na ikinci turdan katılma hakkı elde eden takımımız, kupada Yunanistan´ın Olympiakos takımıyla önce İnegöl´de sonra deplasmanda maçlara çıkmıştı. İnşallah Avrupa´da bundan sonra daha iyi yerlere geleceğiz? vurgusu yapıldı.

 

BASKETBOL 2.LİGİNDE MÜCADELE ETMEYECEĞİZ

2016-2017 sezonundan beri Basketbol 2. liginde mücadele edildiği belirtilen açıklamada, ?Bu süreçte Basketbol Federasyonundan herhangi bir ekonomik destek alınmadığı gibi, alt yapımızda oyuncuların yetişmesi konusunda bazı sıkıntılar yaşadık. Ortaya çıkan bu gelişmeler sonucunda gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrasında 2018-2019 sezonunda Türkiye Erkekler Basketbol 2. liginde mücadele etmeme kararı aldık. Belediyespor olarak İnegöl´ümüzün sporla hatırlanması ve sporun çekim merkezi olması için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin hem fiziki hem de akademik alanda başarılı bir birey olmaları için alt yapı çalışmalarına ağırlık vermeye devam edeceğiz. Son olarak basketbol tutkusunun tüm şehre yayılmasına vesile olan tüm basketbol severlere, sponsorlarımıza, sporcu arkadaşlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür eder, kamuoyuna saygılarımızı sunarız? denildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36