www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyespor Maçlarına Davet

Belediyespor Maçlarına Davet

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor´un bu hafta oynayacağı heyecan dozu yüksek karşılaşmalara tüm sporseverleri davet etti.

Çarşamba günü parkenin efeleri ligin 18. Haftasında saat:18.00´da ligin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankasını konuk ederken, Cumartesi günü iki zorlu maç sporseverleri bekliyor. Günün ilk maçında Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden genç voleybolcular saat 13.00´da İnegöl Spor Salonunda Maliye İhtisas karşısına çıkarken, saat 18.30´da Yeniceköy Spor salonunda potanın aslanları Haliliye Belediye karşısında ter dökecek.

RAKİP ZİRAAT BANKASI

Belediyespor voleybol takımlarının yapacakları maçlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bu hafta ilk olarak Efeler ligindeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz. Efeler Liginde Belediyespor voleybol takımımız Çarşamba günü saat 18.00´da lig güçlü takımlarından Ziraat Bankasını konuk edecek. Efeler Ligi´nde heyecan artık üst düzeyde. Ligde istediğimiz yerde değiliz. Özellikle çok arzuladığımız ve istekli olduğumuz maçlardan mağlubiyetle ayrıldık. Artık bizim için telafisi olmayan maçlar başladı. Her maç bizim için final niteliğini taşıyor. O yüzden Ziraat Bankasını mutlaka yenmemiz gerekiyor. Ziraat Banaksı ligde ikinci sırada ve zirveye oynayan bir takım. Dikkatli olmamız gereken bir maç. Maçın kağıt üzerinde değil sahada kazanıldığını unutmadan, takım halinde tek yürek olarak Ziraat bankasını yenerek artık ligde çıkışa geçmek istiyoruz. İnegöl spor salonunda oynanacak bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz? diye konuştu.

GENÇ VOLEYBOLCULAR HEDEFE KİTLENDİ

Ligde fırtına gibi esen Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımının ise 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00´da İnegöl Spor Salonunda Maliye İhtisas takımını konuk edeceğini belirten Taban, ?Voleybol Erkekler 2. liginde 2. grupta mücadele eden takımımız 17 hafta sonunda bir maç eksiği ile 14 galibiyetle zirveye göz kırpıyor. Takımımız her geçen hafta üstüne koyarak yoluna devam ediyor. Bu sezon gelişim takımımızın ligde iyi işler başaracağına yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz Maliye İhtisas. Grup lideri olarak İnegöl´e geliyorlar. Zirvenin kaderini belirleyecek bir maça çıkıyoruz. Ayrıca ligin ilk yarısında oynadığımız maçın rövanşını almak istiyoruz. Ligde yerimizi görme adına zor bir maç bizi bekliyor. Genç voleybolcularımızın takım halinde hedefe kitlendiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu önemli maçta gençlerimizi lütfen destekleyelim. Onların yanında yer alarak oluşturacağımız sinerji ile her maçı final havasında gören voleybolcularımızın sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına yürekten inanıyoruz? dedi.

BASKETBOLDA RAKİP HALİLİYE BELEDİYE

Basketbolda Serra Sünger İnegöl Belediyespor takımının Yeniceköy Spor salonunda sahaya çıkacağını belirten Taban; ?Basketbol 2. liginde mücadele eden takımımız her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Geçen hafta takımımız başa baş bir mücadele gösterdiği İTÜ ile oynadığı maçtan mağlup ayrılmıştı. Bu maçın telafisini bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Haliliye maçı ile yapmak istiyoruz. Zor bir maç bizleri bekliyor. Haliliye Belediye spor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Geçen hafta Bilecik Belediyesini 87-55 yenmeyi bildiler. Grubumuzda sıralamayı etkileyecek bu zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Grubumuzda güçlü ve bir o kadar da dişe diş mücadele eden takımlar var. Ligde bu sene iyi işlere imza atmak istiyoruz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Skorer oyuncularımız ile ligde üst sıralara geleceğimize yürekten inanıyoruz. 10 Şubat Cumartesi günü saat 18.30´da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01