www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyespor Basketbolda Zirvede

Belediyespor Basketbolda Zirvede

Ekim ayında başlayan basketbol yerel liginde Genç Erkek, Yıldız Erkek ve Küçük Erkek takımları ile mücadele eden Belediyespor, gruplarında oynadıkları toplam 15 müsabakadan 14 galibiyet alarak Pazar günü ilk devresi biten liglerde kendi gruplarında zirved

Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, geçtiğimiz sezon Levent Ayas ve Batuhan Yeşilova yönetiminde basketbol liglerinde yer almaya başlayan İnegöl Belediyespor’un, bu sezon başında ekibe dahil olan Ali Başaran ile birlikte daha da genişlettiği çalışma gruplarında aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çekmeye başladığını söyledi.

 

Genç Erkekler ve Yıldız Erkekler liginde ilk devre oynadığı 5’er müsabakadan da sahadan galip olarak ayrılan Belediyespor’lu basketbolcular, küçükler kategorisinde ise oynadığı 5 maçta sadece Yeşimspor’a kaybederek bu sezon tüm kategorilerde oynadığı 15 müsabakadaki tek yenilgisini aldı.

 

İlk devrenin son maçlarında Pazar günü Bursa Atatürk Spor Salonunda Genç Erkeklerde son maçında Bosch spor kulübünü 65-60 mağlup etmeyi başaran basketbolcular küçükler kategorisinde ise M.G. spor kulübünü 68-48 mağlup ederek İnegöl’e çifte galibiyetle geri döndüler.

 

Son saniyesine kadar heyecan dolu geçen Genç Erkek müsabakasında, ilk devre 15 sayı geriye düşmesine karşı ikinci devredeki güzel savunması ile galip gelen temsilcimizde attığı 28 sayı ile Ali Şimşek takımımızın en skorer ismi olurken, sakatlığı sonrası takıma geri dönen takımın tecrübeli ismi Berkay Asa’nın oyunun iki yönünde de yıldızlaştığı müsabakada galip gelmeyi başardı.

 

İkinci müsabakada ise küçükler başta sona kadar üstün oynadığı müsabakayı Hakan Baha Temel, Oğuzhan Üçevliler ve Fuat Albamya’nın skorer oyunları ile kolay bir galibiyet aldılar.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19