BELEDİYESPOR, MASA TENİSİ VE GÜREŞTE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ

BELEDİYESPOR, MASA TENİSİ VE GÜREŞTE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ

10-11 Aralık tarihlerinde Bartın’da Türkiye Masa Tenisi Federasyonunca düzenlenen Türkiye Şampiyonası Gençler A grubu maçlarına katılan İnegöl Belediyespor masa tenisi takımı büyük başarıya imza attı. Masa tenisi başarısının yanında Belediyespor gür

Müsabakalarda elde edilen başarıları ilçe halkıyla paylaşmak için İnegöl Belediyespor yöneticileri ve sporcular ile birlikte Belediyespor spor salonunda İnegöl Belediyespor 2. Başkanı Adem Tayyar basın toplantısı düzenledi.  Adem Tayyar, İnegöl Belediyespor’un yüzlerce genci sporla tanıştırdığını ve gençlerin geleceğe dair düşüncelerinin Belediyeporla birlikte şekillenmeye başladığını savundu.

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunca düzenlenen Türkiye Şampiyonası Gençler A grubu maçlarının 10-11 Aralık tarihlerinde Bartın’da oynandığını aktaran Adem Tayyar, “İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Takımı olarak; Masa Tenisi Antrenörümüz İsmail Gümüş nezaretinde 4 kız ve 4 erkekten oluşan 2 takımla müsabakalarda yer aldık. Ülkemizde; masa tenisi Türkiye Şampiyonasına katılan takımlar arasına İnegöl’ü de yazdırdık. Şampiyonaya katıldığımız kız ve erkek takımımızdaki sporcular; yıldızlar kategorisinde çalışmalarını sürdürüyor olmasına rağmen; şampiyonada ise 2 yaş büyük sporcularla mücadele etme başarısını göstermişlerdir.” dedi.

 

Müsabakalara toplam 56 takımın katıldığını bildiren Adem Tayyar, “Kızlarda 26 takım arasından 11. olurken, erkeklerde ise 30 takım arasında 17. olarak İnegöl’e gururla dönmüşlerdir. Ben antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Masa tenisi başarısının yanında güreş branşında da başarılara imza attıklarını söyleyen Adem Tayyar, “10–11 Aralık tarihlerinde Gemlik’te; Bursa Minikler Güreş Ligi müsabakalarına katıldık. 12 takımın mücadele ettiği müsabakada; Güreş Antrenörümüz Habib Aslan ve 11 sporcumuzla yer aldık.  Bu müsabakalarda da; Orhangazi’yi 9 – 2; Bursa Büyükşehir’i 6-5 yenerken, İznik’le berabere kaldık. Bu müsabakalarda bir de yenilgimiz oldu. Bursa İl Özel İdareye 7-4 yenildik. Birinci turu Gemlikte yapılan bu müsabakaların ikinci tur ise bu hafta sonu 17-18 Aralık tarihlerinde yarı final maçları olarak Mustafa Kemalpaşa’da yapılacak. Final maçları ise; yarı final maçlarından sonra alınan puanlara göre guruptaki ilk 4 takım Bursa’da final oynamaya hak kazanacak. Güreş konusunda da başarı sağlayacağımızı ümit ediyorum.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24