Belediyespor Murat Mestan’a Emanet

Belediyespor Murat Mestan’a Emanet

Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda ilk 7 haftada 6 yenilgi alan İnegöl Belediyespor, Antrenör Ali İdrisoğlu ile yolların ayrılmasının ardından deneyimli Teknik adam Murat Mestan’ı takımın başına getirdi.

Ligde zor günler geçiren ve 7 maçta sadece Bornova Anadolu Lisesi karşısında galibiyet elde eden İnegöl Belediyespor Voleybol takımı Antrenör Ali İdrisoğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımı tecrübeli teknik adam Murat Mestan’a teslim etti. Önceki gün Alanyurt Yunusemre Spor Kompleksinde düzenlenen imza töreninde yeni hoca Mestan ile sözleşme imzalandı. Murat Mestan’ın yardımcılığını ise Serkan Sezer yapacak.

 

Düzenlenen imza töreni sonrası bir açıklama yapan Belediyespor 2. Başkanı Adem Tayyar, geçtiğimiz sezon elde edilen başarının bu yılda tekrarlanması için sezon başında iyi takım oluşturduklarını ifade ederek, “Yeteri kadar iyi sonuçlar alamadığımız için geçen hafta teknik heyetimizde görevli olan Ali İdrisoğlu hocamızla yollarımızı ayırmıştık. Yeni hoca arayışları içerisinde Bursa`nın gururu olan, Bursa`da birincilikleri, deneyimi ve tecrübeleri olan Murat Mestan hocamızla anlaşma sağlamak suretiyle Pazartesi itibariyle kulübümüzün yeni teknik heyeti ve yardımcılığına Serkan Sezer yapacaklar. Ben kendilerine bu teklifimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Murat Mestan ise şu açıklamada bulundu; “Hedefimiz Belediyespor`u bulunduğu yerden üst sıralara çıkarmak ve Play-Off şansını yakalamak. Her zaman ilk dördün içinde olmak. Yarı finali görmek. Final grubunda iyi voleybolla sonuç almak ve bunun ötesinde birinci ligde İnegöl Belediyespor`u yaşatmak. O arada ses getirmek. Bizi seçtikleri için teşekkür ediyor, herkese başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22