www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYESPOR, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR

BELEDİYESPOR, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR

13 Kasım Pazar günü İzmir temsilcisi Bornova Anadolu Lisesini İnegöl kapalı spor salonunda ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor şeytanın bacağını kırmak istiyor

Sezona kötü bir başlangıç yapan Belediyespor, oynadığı 4 maçta topladığı 2 puanla sıralamada 10’ncu sırada yer alırken, hafta sonu karışlaşacağı Bornova Anadolu Lisesi ligde topladığı 7 puanla sıralamada 7’nci sırada yer alıyor.

Ligin açılış maçında Bahçelievler Belediyesini İnegöl’de ağırlayan temsilcimiz maçta 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-1 yenik ayrılmıştı. Ligin ikinci ve dördüncü hafta maçlarında Keşan Gençlik ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi karşısında 2-0 öne geçen Belediyespor, her iki maçı da 3-2 kaybetmişti. Belediyespor, ligin üçüncü maçında ise Beşiktaş’a 3-0 yenilmişti

Galip Gelmek İstiyoruz

Hafta sonu oynanacak olan Bornova Anadolu Lisesi karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı 2. Başkanı Adem Tayyar, hafta sonu oynanacak olan maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söylerken, ligde ilk galibiyeti elde etmek istediklerini ifade etti.

Takıma Güveniyoruz

Ligde aldıkları 4 mağlubiyetten dolayı takım üzerinde baskı oluştuğunu ifade eden Tayyar, “Kuvvetli bir takımız. Evimizde oynadığımız iki maçta talihsiz yenilgiler aldık. Ancak deplasmanda aldığımız puanlar bizim için önemli. Takım üzerinde baskı var ve bu baskılardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz.” dedi.  Tayyar, sezon sonunda takımın play off oynama şansını elde edeceğini kaydederek, takıma sonuna kadar güvendiklerini söyledi. Takımın maçlarda öne geçmesine rağmen, maçı kaybettiğinin hatırlatılması üzerine Tayyar, “Voleybol kırılgan bir oyun. Takım içerisinde bir kişinin yapmış olduğu hata, bütün takıma mal oluyor. Voleybol hataların telafisi olmayan bir spor dalı.” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19