BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turuncu Mavili temsilcimizin son takviyesi, geçtiğimiz sezon Çankaya Belediyesi Anka Spor'da forma giyen Abdulkadir Özdemir oldu.

2011 yılında Çankaya Belediye Anka Spor’da spor hayatına başlayan 21 yaşındaki, 1.94 boyundaki smaçör Abdulkadir Özdemir, 2011- 2012 de Balkan ikincisi olan Beach Voley Milli Takımı’nın da formasını terletti. Özdemir, geçtiğimiz yıl Çankaya Belediye Anka Spor’un kadrosunda yer aldı.

 

İLERİYE DÖNÜK YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Dün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası bir konuşma yapan İnegöl Belediyespor Teknik Başkan Yardımcısı Nuhi Solak; “İnegöl Belediyespor’da bir dış transferde daha birlikteyiz. 1994 doğumlu, 1,94 boyunda Abdulkadir Özdemir’le anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi genç bir arkadaşımız. Son iki transferimize bakarsanız genç iki arkadaşımızla anlaştık. Bu bizim takımımıza ileriye dönük yatırım yapmak istediğimizin de bir kanıtı. Kendi alt yapımızdan birkaç oyuncuyu da bünyemize dâhil edeceğiz. Böylelikle önümüzdeki yıllarda alt yapıdan ve dışarıdan genç oyuncularla iyi bir takım kurup daha yukarıları zorlamak istiyoruz. Transferin kendisi ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞARI UĞRUNA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Smaçör mevkiinde görev yapan Abdulkadir Özdemir ise, “İnegöl gibi iyi bir takıma ve şehre geldiğim için mutluyum. İnegöl Belediyespor ve şahsım hakkında hayırlı bir sezon geçmesini diliyorum. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07