www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYESPOR´A ARNAVUT SMAÇÖR

BELEDİYESPOR´A ARNAVUT SMAÇÖR

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı, geçen sezon Maliye Milli Piyango formasını giyen Arnavut smaçör Gazmend Husaj´ı transfer etti.

 

Transfer harekatını sürdüren İnegöl Belediyespor, Arnavut smaçör Gazmend Husaj ile anlaştı. Başarılı sporcu için dün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

 

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Arnavut Milli Takım Kaptanı Gazmend Husaj´ı transfer ettiklerini söyledi. 8. dış transferi gerçekleştirdiklerini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

?Gazmend geçen yıl Maliye Milli Piyango takımında oynamıştı. Gazmend´in katılımıyla beraber biz 8 tane dışarıdan 5 tane de geçen yıldan devam eden Özer Özger, Görkem Sertel, Cansın Hacıbekiroğlu, Rahmi Çağlar Aksoy ve Ersin Durgut olmak üzere 13 tane oyuncu ile sözleşme yapmış olduk. Hazırlıklarımız da bir taraftan başladı. Belediyespor biliyorsunuz özellikle futbol dışı branşlarda şehre aktivite katmak, altyapıdan sporcular yetiştirmek üzere kurulmuş bir organizasyon. Bu sene basketbolla alakalı deplasmanlı ligdeyiz. İnşallah şampiyonluğa oynayacak bir takımla ortaya çıkmak istiyoruz. Hedeflerimiz var. Biraz da kısmet işi. Dolayısıyla 2015/2016 sezonunda 15 yeni yöneticimizle beraber bu işle alakalı harıl harıl heyecanla koşturuyoruz. Spor İşleri Müdürlüğümüz bu işle ilgili motive olmuş. Voleybolda 1.Ligde 2 yılı tamamladık. Bu sene 3. yılımız. Daha tecrübeli daha dinamik bir takım oluşturmaya çalıştık. Ben inanıyorum ki Gazmend´in katılımıyla da şehir çok daha hareketli,  heyecanlı maçlar izleyecek. Biz daha önemli başarılara imza atacağız voleybolda. Biz bu ligin kalıcı takımı olmak istiyoruz. Çok güçlü takımlar var ligimizde ama biz bu ligde daha fazla ses getirmek istiyoruz. Tabi şuan bin 500 olan lisanslı olan sporcu sayımızı çok daha üst rakamlara çıkartmak istiyoruz. Basketbolla alakalı transferler devam ediyor. Lige katılımla alakalı müracaatımızı yaptık. İnşallah basketbolda hedefleri olan üst liglere oynayan ve gerçekten bir gün 3-5 sene sonra geriye dönüp baktığımızda çok önemli bir başarıyı gerçekleştirmiş bir takımı ortaya çıkartmak istiyoruz. Voleybolda 2009 yılında başlayan süreçte bunu çok net bir şekilde yaşadık. Ben özellikle hem yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gazmend için hem de bizim için bu transferin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kendisi İnegöl´e yabancı değil. İnşallah Arnavut kökenli olması hasebiyle, buraya o coğrafyadan göçüp gelen bir sürü kardeşimiz var? dedi.

 

Gazmend Husaj ise İnegöl Belediyespor´a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ?Ankara´da Maliye Milli Piyango takımında oynadığım için İnegöl´ü yakından tanıyorum. Öncelikle kulüp başkanımızda olan belediye başkanımız Alinur Aktaş´a, belediyespor yöneticilerine beni buraya kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Evimde olduğumdan hiç şüphem yok. Çünkü Arnavutların burada yaşadığını duydum. İnegöl´e dün geldim. Antrenmanda bulundum. Ekipte çalışan arkadaşlar çok başarılı gözüküyorlar. Onlarla beraber gücümüze güç katıp şampiyonluğu kovalayacağız. Ekip arkadaşlarım genç zaten. Onun için çalışınca başaracağımıza inanıyorum? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29