www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyespor´a Moral Ziyareti

Belediyespor´a Moral Ziyareti

Belediye Başkanı Alper Taban, Nisan ayında İzmir´de play-out karşılaşmalarına çıkacak olan İnegöl Belediyespor Voleybol takımını antrenmanda ziyaret etti.

Voleybolda 2018-2019 sezonunda Efeler Liginde mücadele eden ve ligi 9´uncu sırada tamamlayan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Nisan ayında İzmir´de play-out maçlarına çıkacak. Ligde kalma adına zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Turuncu Lacivertli temsilcimiz baraj etabı maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, Perşembe günü İnegöl Kapalı Spor Salonunda antrenmanlarını sürdüren voleybol takımını ziyaret etti. AK Partili yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette, sporculara tatlı ikram edilip play-out karşılaşmaları öncesi başarı dilekleri iletildi.

 

Bunu Yapacak Güçteyiz

Ziyaret sırasında bir konuşma da yapan Taban, ?Seçim yoğunluğu nedeniyle son dönemle sizlerle çok fazla bir araya gelemedik. Pazar gününü de atlattıktan sonra arkadaşlarımızla da bir araya gelerek süreci hızlıca bir gözden geçirme anlamında toplantı yapacağız. Ben sizlere başarılar diliyorum ve güveniyorum. Bugüne kadar her ziyaretimde bunu ifade ettim. Güvenimiz tamdır, bunu yapacak güçteyiz. Evet, bazen iyi oyunla istemediğimiz sonuçlar ortaya çıkabiliyor ama inşallah biz bu ligde kalacağız. Rüştümüzü ispat etmiş bir takımız. İnşallah kıymetli hocamızın ve sizlerin katkılarıyla önümüzdeki sürece yeniden hazırlıklarımızı başlatacağımızı düşünüyorum. Hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02