https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

BELEDİYESPOR`A MORAL YEMEĞİ

BELEDİYESPOR`A MORAL YEMEĞİ

Haftasonu Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İnegöl Belediyespor yönetimi ve voleybolcuları, İnegöl Sigorta sponsorluğunda verilen yemekte bir araya geldi.

İnegöl Belediyespor yönetimi ve voleybolcuları, haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe müsabakası öncesinde İnegöl Sigorta sponsorluğunda düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Yemekte yönetim ve sporcular birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

“KESİNLİKLE FENERBAHÇE’Yİ YENEBİLİRİZ”

Oldukça keyifli geçen yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Fenerbahçe maçının önemli bir maç olduğunu ifade ederek “İlk yarıyı hedeflediğimiz doğrultuda bitirebilmemiz adına bence alınacak galibiyet çok anlamlı bir galibiyet olacaktır. Galatasaray maçı 2-0 önde iken, sonra geriye gidişle beraber 3-2 kaybettiğimiz bir maç oldu. Son 10 haftada ciddi toparladık. Fenerbahçe’de ise bu sene geriye gidiş var. Dolayısıyla her arkadaşımız çok dikkatli olur ve maçı sonuna kadar çok itinalı götürürse kesinlikle Fenerbahçe’yi yenebiliriz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

AKTAŞ’TAN PRİM SÖZÜ

Takımın Fenerbahçe maçında galibiyet hediye ettiği takdirde prim verileceğini ifade eden Aktaş, “Bu maçın primli bir maç olacağını söyleyeyim. Kazandığınız takdirde bu maça prim ödeyeceğiz. Yeter ki kendinize güvenin. Bizde bu potansiyel ziyadesiyle var. Yeter ki oyundan kopmayalım, maçı sonuna kadar çok dikkatli bir şekilde götürelim. Pozisyonlar verebiliriz, sayılar kaybedebiliriz. Hemen toparlanıp süreci devam ettirmemiz lazım. İnşallah hep beraber inanır, güvenir ve kenetlenirsek bu maçı kazanmamamız için hiç bir gerekçe yok. Bu maçı alarak ilk yarıyı da çok güzel kapatmış oluruz diye düşünüyorum” diye konuştu.

TRİBÜNLERE UYARI

Tribünlerle alakalı kaygısı olmadığını da aktaran Aktaş, taraftarın olumsuz tezahüratlarla takımı demotive etmeyeceklerini umduğunu belirterek “Bu tür maçların Galatasaray, Fenerbahçe maçı gibi görüldüğünü ancak bununla ilgili gerekli tedbirleri alacaklarını ifade etti. Fenerbahçe maçında takıma başarılar dileyen Aktaş, ikinci yarı zorlu bir süreç başlayacağını hatırlatarak Fenerbahçe maçından 3 puan istediğini vurguladı.

KOCAAĞA’DAN BAŞARI TEMENNİSİ

İnegöl Sigorta firma sahibi Rıdvan Kocaağa ise, “İnegöl’de voleybol sporuna dikkat çekmeyi başaran, İnegöl’ün adını yurt çapında duyuran ve İnegöl halkının spora olan ilgisini arttıran İnegöl Belediyespor Kulübü’nün sporcularına hafta sonu oynayacakları önemli maç öncesi moral ve motivasyon yemeği vermek istediklerini belirterek, Fenerbahçe maçında takıma başarılar diledi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50