www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYESPOR´DA BASKETBOL DEVRİ

BELEDİYESPOR´DA BASKETBOL DEVRİ

İnegöl Belediyespor, Deplasmanlı Basketbol Ligi´nde mücadele edecek olan Erkek Basketbol Takımını kurarak çalışmalarına başladı.

 

Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, Belediyespor Basketbol takımı menajerliğine getirilen Berk Güleçyıldız ile baş antrenörlük görevine getirilen İsmail Doğrutekin, önceki gün Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

A TAKIM KURMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ziyaret esnasında bazı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, ?Belediyespor´umuzun bünyesinde 9 farklı branşta bin 500 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz salonlarda başta voleybol olmak üzere basketbol, masa tenisi, atletizm gibi birçok dalları ile alakalı spor yapma imkânına sahip oluyorlar. Bilindiği gibi voleybol takımımız Erkekler Voleybol 1. Ligi´nde mücadele ediyor. Bu yıl A takım düzeyinde Basketbol takımı da kurduk. İnşallah bu sezon Deplasmanlı Basketbol Ligi´nde mücadele edeceğiz. Resmi başvuruları yaptık. Takımın menajerliğine Berk Güleçyıldız´ı, baş antrenörlük görevine İsmail Doğrutekin´i antrenör yardımcılığı görevlerine ise Behçet Öztürk ile Batuhan Yeşilova´yı getirdik. İnegöl´ümüzü başarılı bir şekilde temsil edecek olan A takım kurma çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor. Basketbol Şube Sorumlumuz Ümit Süha Yiğit´in önderliğinde transfer çalışmalarına hafta başlı başlanacak. İlk transferimizi de bu hafta içinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz voleybol takımında olduğu gibi kısa sürede üst liglere çıkarak İnegöl´ümüzü başarılı bir şekilde temsil etmek? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87