www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Belediyespor´da Görev Dağılımı Yapıldı

Belediyespor´da Görev Dağılımı Yapıldı

Kısa bir süre önce tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurulda, Belediye Başkanı Alper Taban´ın yeniden kulüp başkanlığına seçildiği İnegöl Belediyespor´da görev dağılımı yapıldı.

Salon sporlarına ilgiyi artıran, voleybol ve basketbol branşında önemli başarılara imza atan İnegöl Belediyespor, yeni başarılara yelken açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda kısa bir süre önce tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurulda, Belediye Başkanı Alper Taban´ın yeniden kulüp başkanlığına seçildiği İnegöl Belediyespor´da görev dağılımı yapıldı.

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

İnegöl Belediyespor´da gerçekleştirilen görev dağılımı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Taban, ?Bildiğiniz üzere kulüp tesislerinde tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede, yeniden İnegöl Belediyespor başkanlığına seçildim. Deneyimli ve sporu iyi bilen arkadaşlardan güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. Hızlı bir şekilde yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımını yaptık. Amacımız geçmişte yakalanan başarıların daha da üstüne çıkmak. Belediyespor İnegöl´ün önemli değerleri arasına girme yolunda. Özellikle salon sporlarına olan ilginin artmasına öncülük ediyor. Malumunuz geçtiğimiz yıl tarihimizde ilk defa Balkan Kupasına katıldık ve kupayı kazandık. Ekibimiz Efeler liginde söz sahibi bir takım olduğunu bu kupayı kazanarak bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah bu sezon daha iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarımıza başladık. Öncelikle Efeler Ligi´nde mücadele eden voleybol takımımızın antrenörlüğüne Gökhan Öner´i getirdik. Tecrübeli çalıştırıcı ve ekibiyle hafta içerisinde kulüp tesislerinde sözleşme imzaladık. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız transferlerle güçlü bir ekip kurup, ilçemizi Efeler Liginde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Son olarak yönetimimize yeni dahil olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz derken, geçmiş dönemlerde görev alan tüm arkadaşlarımıza kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum? şeklinde konuştu

GÖREV DAĞILIMI

Alper Taban´ın kulüp başkanı olarak yer aldığı İnegöl Belediyespor´un yeni yönetimde görev dağılımı ise şu şekilde oldu: Eşref Yiğit kulüp başkanvekili, Nuhi Solak kulüp başkan yardımcısı, Ş. Furkan Baştürk mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Rıdvan Kocaağa voleybol şubesinden sorumlu başkan yardımcısı, Hüseyin Orhan, Bülent Tanrıkulu, Oktay Can ve Uğur Şencan voleybol şubesinden sorumlu yöneticiler, İrfan Kapdan, Eyüp Beyhan, Musa Şeşka ve Korhan Kaynakçı voleybol 2.lig ve altyapıdan sorumlu yöneticiler, Yasin Altuntepe, Tolga Kaya ve Ramazan Yılmaz basketbol şubesinden sorumlu yöneticiler, Bilal Sivik ve Samet Akın da halkla ilişkiler, reklam ve organizasyonlardan sorumlu yönetici oldu.

 

Haber ve Fotoğraf:  Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29