www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BELEDİYESPOR´DAN MİLLİ TAKIMA

BELEDİYESPOR´DAN MİLLİ TAKIMA

İnegöl Belediyespor Küçük Erkekler Voleybol takım oyuncusu Ahmet Emre Çetinkaya, Milli Takım´ımızın Balkan Şampiyonası kadrosuna seçildi.

 

İnegöl Belediyespor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan kulüp Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, daha önce 3 İnegöl Belediyesporlu oyuncunun milli takım hazırlık kampına davet edildiğini hatırlattı.

ALTYAPIDAN MİLLİ TAKIMA ÇIKAN İLK SPORCU

3 oyuncunun arasından Ahmet Emre Çetinkaya´nın Milli Takıma seçildiğini ifade eden Baştürk, ?İnegöl Belediyespor´umuzda daha önce Ahmet Emre Çetinkaya, Furkan Alınca ile Süleyman Ergene milli takımımızın Balkan Şampiyonası hazırlık kampına davet edilmişti. Kamp süreci bittikten sonra 1999 doğumlu Ahmet Emre Çetinkaya milli takım kadrosuna seçildi. Çetinkaya, altyapımızdan milli takıma seçilen ilk milli oyuncumuz unvanına da sahip oldu. Bu bir başlangıçtır. Çok kısa sürede altyapımızın meyvelerini almaya başladık. İnşallah önümüzdeki yıllar içerisinde milli takımlarımıza çok sayıda oyuncu veririz. Ben emeği geçen altyapı antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. Çetinkaya´ya da başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29