BELEDİYE´YE FARKINDALIKEĞİTİMİ

BELEDİYE´YE FARKINDALIKEĞİTİMİ

İnegöl Belediyesi´nin belirli aralıklarda düzenlediği kurum içi eğitimler bu yılda devam ediyor. Meclis Salonu´nda gerçekleştirilen Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Koordinatörlere yönelik eğitimde ?Bireysel Farkındalık ve Beden Dili´ konuşuldu.

 

Bil Kariyerim Eğitim ve Kişisel Gelişim Koçluğu Akademisi tarafından verilen eğitimi Başkan Alinur Aktaş ta takip etti.

GELİŞİME VE DEĞİŞİME AYAK UYDURMAK ZORUNDAYIZ

Eğitim sonunda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Çağımızda yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmeler giderek artış göstermektedir. Yaşanan bu hızlı artış, değişimi ve gelişimi de gerekli kılmaktadır. İnsanlar, kurumlar ve ülkeler bu değişime ve gelişime ayak uydurmak zorundadırlar. Bu nedenle çağın gerektirdiği şartları sağlamak için eğitime ihtiyaç duyuyoruz. Çağımızın gerektirdiği şartları yakalayabilmek, yeniliklere ayak uydurabilmek, daha kaliteli hizmet üretebilmek, kurum içinde motivasyonumuzu daha yüksek tutmak bunun yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği gibi pek konuda dönem dönem eğitimler düzenliyoruz. Bugün de yine böyle bir eğitim semineri gerçekleştiriyoruz? dedi.

31 KİŞİ 3 GÜNLÜKEĞİTİMDEN GEÇECEK

Aktaş, ?Bilkariyerim Eğitim ve Kişisel Gelişim Koçluğu Akademisi tarafından gerçekleştirilen eğitim programımızda ilk olarak Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz ve Koordinatörlerimizden oluşan 31 kişilik grup yer alıyor. 3 gün sürecek eğitimde Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz ve Koordinatörlerimiz Bireysel Farkındalık ve Beden Dili, Problem Çözme Teknikleri ve Kişisel İmaj Yönetimi konularında eğitim alacaklar. Bu eğitimin ardından ise memur, işçi ve hizmet satın alma yöntemiyle çalıştırdığımız personellerimize yapılan seminerlerle eğitim programımız devam edecek? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04