Bembeyaz Gençler Başarıya Doymuyor

Bembeyaz Gençler Başarıya Doymuyor

Marmara Gençlik Kulüpleri Federasyonu (MARFED) tarafından düzenlenen Gençlik Kulüpleri Arası Halısaha Turnuvası'nın Bursa ayağında İnegöl'ü temsil eden Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, gençler ve yıldızlarda 1., miniklerde ise 2. Olarak turnuvaya

MARFED`in Bursa gençlik kulüpleri arasında düzenlediği futbol turnuvasında, ilçemizi temsil eden Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, gençler ve yıldızlar kategorisinde 1., minikler kategorisinde ise 2. olarak turnuvaya damga vurdu.

 FARKLI GALİBİYET

Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Minik Futbol Takımı, final müsabakasında rakibi Gürsu`ya 6-0 fark atarak, turnuvayı 2. sırada tamamladı.

 ZORLU MÜSABAKANIN GALİBİ BEMBEYAZ OLDU

Yıldız kategorisinde Gürsu ile karşılaşan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Yıldız Futbol Takımı, rakibini 2-1 mağlup ederek, kategorilerinde 1. oldu.

 13 ATTI 1 YEDİ

Gençler kategorisinde Teleferik ile karşılaşan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Gençler Futbol Takımı, rakibine gol yağdırdı. Teleferik`i 13-1 gibi farklı bir skorla yenen gençler, kategorilerinde 1. oldu.

 TURNUVAYA DAMGA VURDULAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik ve Spor Kulübü Müdürü Necat Başkurt, "MARFED`in düzenlediği turnuvada, Bursa'da ve çevresinde boy gösteren gençlik kulüpleri ile halı saha turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 3 kategoride katıldık. Girdiğimiz 3 kategoride 2 birincilik ve 1 de ikincilik elde ettik. Bunlar tabi sevindirici şeyler. Geçtiğimiz yıllarda da vurgu yapmıştık. Bizler çocuklarla hem eğleniyoruz hem spor yapıyoruz hem de derslerimize çalışıyoruz. Bunları bir arada yaparak çocuklarımızı sıkmadan ve daha dikkatli öğrenim görmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Turnuvada İnegöl`ü temsil ettik. Bence çok güzel temsil ettik diyebiliriz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07