BEN APTAL DEĞİLİM!

BEN APTAL DEĞİLİM!

“Milliyetçi Hareket Parti’li Belediye gelecek, Gürcülerin işine son verilecek” söylentilerine açıklık getiren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, “Hayatım boyunca kimseyi ayırmadım, ayırmam da. Bir

MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Belediye Meclis Üyesi adayları, önceki akşam Kafkasspor Kulübü’nü ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı MHP Teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “İnegöl’de 1 buçuk ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde kıymetli Belediye Başkan Adaylarımız var. Bu hem spor camiaları için hem de İnegöl için gerçekten büyük bir şanstır. İnegöl için hayırlısı olsun. Ben şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun, Allah utandırmasın inşallah” dedi.

 

TABANCA GİBİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

Sıcak karşılamalarından dolayı Kafkasspor camiasına teşekkür eden MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan ise, “Dostlarımızı gördük ama bu akşam daha çok genç bir jenerasyon var. Ben de 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnegöl’de çok güzel şeyler oluyor. Sanayicimiz ve özel sektörümüz bugün Türkiye’nin en büyük 16. ekonomisini meydana getirdi. Biz yerelde de güzel şeylerin olmasını istiyoruz. İnegöl insanı daha iyi şeylere layıktır. Biz de iyi bir ekiple, tabanca gibi bir ekiple yola çıktık. Öyle başkanın her dediğine tamam diyecek bir ekip kurmadık. Önemli olan başkan zorlansın, ama İnegöl kazansın düşüncesi içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

 

BEN APTAL DEĞİLİM

MHP’li Belediye gelecek, Gürcülerin işine son verilecek şeklindeki söylemlere açıklık getiren Fidan, “Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Hayatım boyunca kimseyi ayırmadım, ayırmamda. Bizim için tüm insanlar eşittir. Ben tüm toplantılarımda bunu vurguluyorum. Ben daha önce aday olduğum zamanlarda da bunu söyledim. Bir adayın herhangi bir yörenin oyuna ihtiyacım yok demesi için aptal olması lazım. Kusura bakmayın ben aptal değilim. Şimdi de bazı şeyleri çarpıtıyorlar. Biz böyle bir şeyi hayatımız boyunca yapmadık ve yapmayız da. Bizim için insanların dürüst olması ve isteklerinin de bu yönde olması önemlidir. Şu ana kadar aldığımız tepkilerde güzel yönde. İnşallah İnegöl’ümüzde herkese bir şeyler verebilmek için yola çıktık. Her şeyden önce İnegöl’ümüz kazansın” diye konuştu.

 

FİDAN’IN AÇIKLAMASINA GÜRCÜLEDEN TAM NOT

Fikret Fidan’ın gerçekleştirdiği bu açıklamanın ardından Kafkasspor Kulübü dernek lokalinde bulunan Gürcü vatandaşlar, bu konuya açıklık getirdiği için Fidan’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar ayrımcılığa karşı olduklarının altını çizerek Fidan’ın konuşmasını desteklediler.

 

SEDA ARIK’TAN GÜRCÜLERE GARANTİ: ‘MÜSTERİH OLUN’

Vatandaşların söz almasının ardından konuşan MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Seda Arık ise İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği’nde 2 dönem yöneticilik yaptığını hatırlatarak, “Ben sizlerin sesi olarak bu ekibe dâhil oldum. Bir renk olarak bu ekipte yer alıyorum. İnegöl için yola çıktık. Ayrımcılık konularından bende rahatsız oluyorum. Ancak bizim ekibimizde böyle bir durum söz konusu olamaz. Bu konuda müsterih olun. Herkese eşit mesafede yaklaşmak üzere yola çıktık. Sizin desteğiniz ile iyi yerlere geleceğiz” dedi.

 

GENÇLERİ UYUŞTURUCU BELASINDAN KURTARMAK İSTİYORUZ

Saadettin Akgün isimli vatandaşın ‘İnegöl’e gerçek manada kazandırmak istediğiniz ve sizin için öncelikli olan bir projeniz var mı?’ şeklindeki sorusunu cevaplayan Fikret Fidan, “Bunu basın mensupları da merak ediyorlar. Ancak İnegöl’de yapılacak projeler belli. Otoparkla ilgili sıkıntılarımız var. Caddelerimizin genişletilmesi lazım, kavşaklarda düzenleme yapılması lazım. Bizim özellikle gençlere yönelik bir projemiz olacak. Biz spor ve kültür kompleksi yapıp gençlerimizi uyuşturucu belasından kurtarmak istiyoruz. Tüm kültür derneklerimizin yönetimlerini bir çatı altında bir araya getirmek istiyoruz. Derneklerin kaynaşması gerekiyor. İnegöl’de özellikle yağmur yağdığında su baskınları oluyor. Onunla ilgili bir kanal projesi de düşünüyorum” dedi.

 

KARAMAN’DAN OTOBÜS SÖZÜ

Son olarak konuşan Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman ise seçim atmosferinde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerinde desteği ile seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi. Karaman, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz’ın otobüs isteğine de esprili bir dille olumlu cevap verdi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32