Beraberliği şansızlığa bağladı

Beraberliği şansızlığa bağladı

Hafta sonu kendi sahasında Nilüferspor’u ağırlayan Bordo-Beyazlılarda, Play-Off bileti olan 3 puanı alamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından açıklama yapan kulüp Başkanı Yusuf Şen çok üzgün olduklarını belirtirken

Play-Off mücadelesi veren İnegölspor, hafta sonu oynadığı Nilüferspor maçında kendi evinde 2 puanı sahada bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor. İki takımı da yerinden eden 0-0’lık skor Play-Off mücadelesinde İnegölspor’a büyük yara açarken, Bordo-Beyazlı ekibin kaderi oynayacağı Menemen Belediyespor ve Kayapınar Belediyespor maçlarına bağlı. Oynayacağı 2 maçtan 3’er puan çıkarılamadığı takdirde İnegölspor Play-Off şansını kaybedecek.

Galibiyete Çok Şartlanmıştık

Golsüz beraberlikle sonuçlanan Nilüferspor maçının ardından bir açıklama yapan kulüp Başkanı Yusuf Şen, alınan 1 puandan ve kendi evinde sahada bırakılan 2 puandan dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederken, oyun hâkimiyetinin İnegölspor’da olmasına rağmen istediklerini alamadıklarını söyledi. Play-Off şansının hala sürdüğünü dile getiren Başkan Şen; “Gerçekten bugün hem saha, hem seyirci olarak galibiyete çok şartlanmıştık. Golü kovalayan, pozisyon üreten bizdik. Nilüferin puan tablosundaki yeri itibariyle bir puan kendilerine yetiyordu. Ona göre oynadılar. Çok fazla pozisyon vermediler. Oyunun hâkimiyeti biz de olmasına rağmen onlar istediklerini aldılar. Hala Play-Off şansımız sürüyor. Menemen deplasmanı ve Diyarbakır Kayapınar maçından kayıpsız ayrılırsak Play-Off’a kalırız. Nilüfer’le geçmişten kalan bir hesabımız vardı, onu da görmek istedik ama olmadı” dedi.

Nilüferspor’la Karşı Karşıya Geleceğiz

Kulüp teknik direktörü Cevdet Uzunköprü ise; takımını tebrik ettiğini belirterek, skorun istenilen skor olmamasına rağmen muhteşem bir futbol oynadıklarını söyledi. Bordo-Beyazlı camiaya ve taraftara 3 puan hediye etmek istediklerini kaydeden Uzunköprü, “Ama olmadı. 90 dakika boyunca futbol oynamaya gelmeyen, liderliğe yakışmayan bir takım vardı karşımızda. Bugün Nilüfer takımı sadece set oluşturdu. Şampiyonluğa oynayan bir takımın burada 3 puan için oynamasını bekliyorduk. Bugün bence şampiyonluğu kaybetti. Biz son 2 haftada alacağımız 6 puanla Play-Off’a kalacak ve Nilüfer takımı ile karşı karşıya geleceğiz” diye konuştu.

Futbolcularımız Şanssızdı

Tek hedeflerinin kalan 2 maçta 6 puan almak olduğunu söyleyen Uzunköprü, “Nilüfer takımı bugün hiçbir şey yapmadı. Pozisyona dahi giremedi. Futbolcularımız şanssızdı. Girdiğimiz net pozisyonlar var. Bunlardan biri gol olsaydı, çok farklı galibiyetle de ayrılabilirdik. Oyun planımızı ona göre yapmıştık. Gol adına her şeyi denedik ama olmadı. Artık Menemen maçına bakacağız. İki maçı da alırsak çıkarız” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22