www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BERAT KANDİLİNE ÖZEL PROGRAM

BERAT KANDİLİNE ÖZEL PROGRAM

Çinili Camii Yaptırma Ve Yaşatma Derneği, Perşembe akşamını Cuma gününe bağlayan gece kutlanacak olan Berat Kandili için bu akşam özel bir mevlit programı düzenliyor.

Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, Berat Kandili’nde yapılacak olan mevlit programı için tüm ilçe halkını Çinili camiye davet etti.

 

Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, camide yapılacak mevlit programına ilişkin açıklamasında; “12 Haziran Perşembeyi Cumaya bağlayan gece, Berat Kandili gecesidir. Bu vesile ile derneğimiz 12 Haziran Perşembe günü akşamı akşam namazına müteakip Çinili camiinde özel bir program düzenleniyor. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti, mevlidi nebiden bölümler ve ilahiler seslendirilecektir. Programda camimizin yapılışından bu yana görev yapmış olan ve hayatta olan din görevlilerini cemaatimizle buluşturma, vefat eden din görevlilerimiz ve cemaatimizin ruhlarının şad olması için Kuran-ı Kerim tilaveti, mevlidi nebiden bölümler, ilahiler ve cemaatimiz tarafından okunan hatmi şeriflerin duası yapılacak. Ayrıca yatsı namazına müteakip geleneksel helva ikramı yapılacaktır. Bayanlara da caminin üst katında yer ayrılmıştır” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00