www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BERBERLER KAYITDIŞINDAN ŞİKÂYETÇİ

BERBERLER KAYITDIŞINDAN ŞİKÂYETÇİ

İnegöl merkezde faaliyet gösteren Kuaför ve Berberler, mahalleye dönüşen eski belde ve köylerde kayıt dışı çalışan meslektaşlarının olduğunu belirterek maliye ve bağlı oldukları esnaf odasını göreve çağırdılar.

İnegöl`de faaliyet gösteren berberler, kayıtlı oldukları odanın ve maliyenin, mahalleye dönüşen eski belde ve köylerde ruhsatsız berberlik yapanların olduğunu belirterek, berberler odası ile maliyeyi göreve davet etti.

Kendilerinin şehir merkezinde yüksek kiralar ödeyerek ve vergi vererek geçimlerini sağladıklarını kaydeden berberler, "Ancak 30 Mart sonrası mahalle olan eski belde ve köylerde kayıt dışı çalışan bazı meslektaşlarımız var. Bu arkadaşlar maalesef ne odamız nede maliye tarafından denetlenmiyor. Bizler bu kayıt dışı ile ilgili şikayetlerimizi 30 mart seçimlerinden önce yaptığımızda bize oralara biz bakamıyoruz oralar belde yada köy diyerek geçiştiriyorlardı. Ancak şimdi oralarda İnegöl`ün birer mahallesi haline geldi. Bizim maliyeden ve odamızdan isteğimiz onlarında kayıt altına alınarak rekabet koşullarının eşitlenmesidir. Bu konuda gerekenin yapılacağından şüphemiz yok diye konuştular.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19