?BEREKET SOFRASI?YENİDEN KURULDU

?BEREKET SOFRASI?YENİDEN KURULDU

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ?Bereket Sofrası´ Halk Günleri etkinliği, Sani Konukoğlu Camii´nde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan sabah kahvaltısı ile devam etti.

Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası etkinliklerine ramazan ayı ile birlikte ara verilmişti. Ramazan bayramı sonrası yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında 27 gün boyunca tutulan demokrasi nöbetlerinin ardından, Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliği bu sabah yeniden başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Turgay Yel ile AK Parti İlçe Yöneticileri Bereket Sofrasında vatandaşlarla buluştu.

BEREKET SOFRALARI KURULMAYA DEVAM EDECEK

Sabah namazının Sani Konukoğlu camisinde kılınmasının ardından caminin karşısında bulunan kahvede cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ve simitle yapılan kahvaltı sonrası vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Bereket Sofrası buluşmalarımızı ramazan öncesi yapıyorduk. Araya ramazan girince mola verdik. Ardından 15 Temmuz´da yaşanan hain darbe girişimi, beraberinde tutulan 27 günlük demokrasi nöbetleri derken ara verdiğimiz Bereket Sofrası buluşmalarımıza bugün yeniden start veriyoruz. İnşallah bundan sonra her Cuma sabahı bir camimizde vatandaşlarımızla buluşacağız? dedi.

BEREKET SOFRALARI BİRLİK BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Başkan Aktaş, İnegöl´ün her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini de kaydederek ?Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda halkımızla buluşma adına başlattığımız ve büyük bir teveccüh gören ?Bereket Sofrası? birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir. Her Cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor. Ramazan molasının ardından istedik ki ilk Bereket Sofrasını Sani Konukoğlu Camii cemaatimizle birlikte kuralım. Hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hemhal olalım istedik. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor. Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz? şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN İSTEK ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİ DİNLİYORUZ

Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına başlatılan bu etkinliğin ilçe halkının da ilgisini kazandığını dile getiren Aktaş, ?Cuma günü inancımızda hayırlı bir gün. Ben ve ekibim bu güzel, hayırlı güne halkımızla hasbihal ederek başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu program vesilesiyle hem halkımızla sohbet ediyor, onların istek, şikâyet ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor hem de bu kutlu güne halkımızın duasını alarak başlıyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17