www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BEŞ MAHALLEYE ÇOCUK PARKI

BEŞ MAHALLEYE ÇOCUK PARKI

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Güç; Çayyaka, Kestanealan,Kozluca, Tuzla ve Tokuş mahallelerinde yapımı tamamlanan çocuk oyun alanlarının açılışlarını gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, 20´şer bin TL maliyete sahip olan çocuk oyun alanlarının eksik olan kırsal mahallelerde de yapılacağını ifade etti.

 

YAŞANABİLİR BİR İNEGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ?Merkez ya da kırsal ayrım yapmadan şehrimizin dört bir yanını ihya etmeye yönelik çalışmalarımıza her gün yeni bir proje ekleyerek daha yaşanabilir bir İnegöl için çalışıyoruz.Büyükşehir Yasasının ardından belediyemiz bünyesine katılan kırsal mahallelerimizin eksiklerini gidermek adına hızlı bir çalışma temposuna girdik. Bu kapsamda öncelikle acil ihtiyaçlar olmak üzere yollar, köprüler, arazi yolları tesviyesi, futbol sahaları, köy meydanları, camii bahçe düzenlemeleri,  gibi pek çok projeyi hayata geçirdik. Geçtiğimiz Ağustos ayında Tuzla Mahallemizde merhum AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Erol Çetinkaya anısına yaptırılan mahalle meydanının açılışını gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimizde bu ve bunun gibi birçok projeye imza attık. Çocuk parkları tamamlanan mahallelerimiz Çayyaka, Kestanealan, Kozluca, Tuzla ve Tokuş´tur. Parklarımızın yapıldığı her bir mahallemize oyun grubu, tahterevalli, piknik masası ve çöp kovalarının montajı tamamlanmıştır. Park alanlarının etrafı bordür taşı ile çevrilerek kum zemin uygulaması yapılmıştır. Yapılan çocuk parklarımızın her birinin maliyeti 20 bin TL´dir. Diğer kırsal mahallelerimizde park çalışmalarımız şu an devam ediyor, en kısa sürede onların da açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızın mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19