BESAŞ EĞİTİM LABORATUVARI GİBİ

BESAŞ EĞİTİM LABORATUVARI GİBİ

Bursa´nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, eğitim kurumları için aynı zamanda önemli bir laboratuvar görevi görürken, Bursa´nın tek mutfak akademisi Gastro Akademi ile köklü eğitim kurumlarından Kız Meslek Liseleri ve Turizm Otelcilik Lisesi öğrenc

 

Kurulduğu günden bu yana bir yandan kurumsal kimlik kazanmak, bir yandan da dayanışmayı ön plana çıkarmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan BESAŞ, sivil toplum örgütleriyle yaptığı işbirlikleriyle eğitime verdiği önemi vurguluyor. Bu paralelde Bursa´nın tek mutfak akademisi Gastro Akademi ile Bursa´nın köklü eğitim kurumlarından Kız Meslek Liseleri ve Turizm Otelcilik Liselerinde öğrenim hayatını sürdüren öğrencilere destek olmak amacıyla protokol imzaladı.

 

Protokol hakkında bilgi veren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, ?BESAŞ olarak yönetim politikamızda da benimsediğimiz toplumsal projeleri benimsemek ve duyarlı olma yolunda çeşitli projelere imza atıyoruz. Gastro Akademi ile imzalamış olduğumuz bu proje kapsamında liseli öğrencilerimiz okulda öğrenmiş olduklarını birebir teorikte uygulamalı görmüş oluyorlar. Bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak öğrencilerimize sunan Gastro Akademi´ye BESAŞ yönetimi olarak öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.

 

Aydoğan, ?Geleneksel Türk ekmeklerini günümüz teknolojisi ve uzmanların çalışmalarıyla tekrardan tüketime sunan BESAŞ Ar- Ge tesislerine kabul ettiğimiz öğrencilerimiz, büyük merakla gezintilerini gerçekleştiriyorlar. Tesis bünyesinde yer alan analiz laboratuvarı, rol ekmek lamine hattı, döner-matador fırınlar ve dinlendirme odası gibi birçok üniteyi görme fırsatı bulan öğrencilerimiz üretim aşamasını yakından inceleme fırsatı bularak keyifli ve farklı bir deneyim yaşamış oluyorlar? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00