www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Besler Güven Tazeledi

Besler Güven Tazeledi

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığının tek listeli 1. olağan kongresinde Müfit Besler güven tazeledi.

İYİ Parti İnegöl İlçe kongresi parti binasında gerçekleşti. Parti üyelerinin katılım gösterdiği kongrede gerçekleşen açılış konuşmaları sonrası tek liste ile gidilen seçimde İyi Parti İnegöl kurucu ilçe başkanı Müfit Besler tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Denetim, faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunarak ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından konuşmalara geçildi.

16 YILLIK YIKIM

Divan başkanı olarak kongrede görev alan MHP Bursa eski Milletvekillerinden Orhan Şen, ?Hepimiz farklı partilerden koparak veya ilk defa siyasete girmek suretiyle İYİ Parti çatısı altında toplandık. İYİ Parti´den önce mutlaka hepimizin bir siyasi partisi vardı. Ya aktif olarak o partideydik ya da aktif olmayarak gönüllü bulunuyorduk. 25 Ekim´den sonra İYİ Parti çatısı altında bir araya geldik. Demek ki böyle bir zaruriyet varmış ki bu kadar insan kendi partilerini bırakarak bir araya gelme ihtiyacı hissetmiş. Böyle bir ihtiyaç olmasa hiçbir siyasi oluşum kendi başıma oluşmazdı. Siyaset, birçok çöplüğe giden siyasi parti tabelalarıyla doludur. Bir araya gelmemizin en büyük nedenlerinden biri 16 yıldır ülkemizde AK Parti iktidarının yaptığı yıkımlar ve gelinen noktada buna bir tedbir olarak ortaya çıkma ihtiyacının hissedilmesidir. 2002 seçimlerinde AK Parti yüzde 34 oy alarak 360 milletvekili çıkarıp tek başına iktidar olmuştur. Ondan sonra da her seçim oyunu artırarak iktidarda kalmıştır. Bu başarı AK Parti´nin başarısı mı? Bu 16 senede Türkiye´de uzaylıların dünyaya gelmesi harici her türlü olay oldu. Askerimizin başına çuval geçirildi, darbe oldu, TSK´nın komutanları cezaevinde yattı, FETÖ olayları oldu, ekonomik krizler oldu, savaş oldu? Netice itibariyle ülke 16 senedir her türlü sosyal, siyasal, askeri sıkıntılar yaşamasına rağmen iktidarda bulunan partinin oy oranı düşmedi, arttı. Bu AK Parti´nin başarısından ziyade muhalefet partilerinin başarısızlığından kaynaklanmaktadır. Muhalefet partileri ciddi muhalefet yapabilseler, ciddi politikalar üretebilseler ülke bugünkü noktada olmazdı. Buradaki hazerun, muhalefette doğan boşluğu doldurmak amacıyla kendi kendine ortaya çıkmış milli bir harekettir? dedi.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

İYİ Parti İlçe BaşkanıMüfit Besler ise, ?Bize inandığınız için, birlikte yol arkadaşlığı yaptığınız için teşekkür ederim. Bu iş cesurlar hareketidir. Buranın lambasını ilk yakışımızda, ilk toplantımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Herkesin korktuğu bu dönemde siz korkmadan birlikte yol arkadaşlığı yaptınız. Haftaiçi olan bugünde kongremize yoğun bir katılım var. İYİ Parti İnegöl´de ve Türkiye´de hep iyi olacak? Bir önceki dönem kongremiz çok hızlı oldu. Birkaç arkadaşımız çeşitli sebeplerden izin istediler. Birkaç yeni arkadaşımızla birlikte yönetim kurulu olarak devam ediyoruz. Bize destek vermeye devam etmenizi temenni ediyorum. Birlikte çok güzel işler yapacağız? şeklinde konuştu.

YÖNETİM

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Müfit Besler güven tazeledi. Müfit Besler´in ilçe başkanı olduğu yönetim;Adem Fıçıcı, Ahmet Dikkat, Ahmet Döğen, Ali Başaran, Ali Han Kaya, Ali Pamukçu, Bülent Ergül, Cemal Havanlı, Cemalettin Yavuz, Ece Şimşek, Eray Soral, Erhan Tarlacı, Fatih Doğan, Feti Çiçek, Fikriye Susam, Filiz Öztürk, Halil Nicihan, Halime Okşan Yazır, Hasan Aksu, Hatice Göksoy, Hakkı Soyuak, İsmail Bayram, Kemal Başaran, Mehmet Atay, Mehmet Karaoğlan, Mehmet Zahit Erol, Mersin Çetin, Mine Ezim Parlar, Murat Can, Mustafa Kurt, Mürsel Çetin, Neşe Gökmen, Oktay Garip, Olgun Yüksel, Osman Altun, Osman Oğuz Kıyak, Öznur Batur, Rafiye Usanmaz, Sadık Erdoğan, Saffet Büyük, Safiye Şimşek, Sedat Yavuz, Selami Barut, Selami Uludağ, Selçuk Songurtekin, Sinem Ezim, Siynejan Ünlü, Süleyman Celayir, Taylan Sezer, Uğur Üner, Varol Özbek, Yavuz Sümer ve Yücel Sarıca isimlerinden oluştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71