BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE

BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE

25 Ekim Cuma akşamı Otel Angelacoma’da düzenlenecek olan İnegölspor’a destek gecesinde sahne alacak Gülben Ergen’in konser biletleri tükenmek üzere. İnegölspor Yönetim Kurulu üyesi Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Adnan Oran, biletle

İnegölspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu üyesi Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Adnan Oran, Gülben Ergen’in de katılımı ile gerçekleştirilecek olan İnegölspor’a destek gecesinin biletlerinin yüzde 80’inin satıldığını söyledi.

 

KALAN BİLETLER İÇİN TARAFTARA ÇAĞRI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Adnan Oran, “İnegölspor’umuzun 30. yılı nedeniyle tertiplemiş olduğumuz İnegölspor’a destek gecesiyle ilgili Cuma günü Gülben Ergen’in sahne alacağı bir program düzenledik. Programda ilgili bilet satışlarımızın yüzde 80’i satılmış durumda. Bu konuda İnegöllülere ve İnegöllü esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Adı üstünde bu bir destek gecesidir. Ne kadar çok satış yapılırsa, ne kadar çok katkı sağlanırsa İnegölspor’umuza daha çok katkı sağlanacak, daha çok fayda sağlanmış olunacak. Bu nedenden dolayı herkesin ilgisine çok teşekkür ediyorum. Son kalan biletlerinde İnegöllü hemşerilerimiz tarafından alınmasını bekliyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22