BİLİCAN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

BİLİCAN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Bursa Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası 1. Küme Genç Kızlar Kategorisi´nde dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

 

Bursa genelinde gerçekleştirilen Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası 1. Küme Genç Kızlar Kategorisi´nde 1. olan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, 2. olan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı ve 3. olan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi takımları, okul idarecileri ve öğretmenleri ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ı ziyaret ettiler.

 

İLDE TEMSİL EDECEKLER

Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyetidile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican,?Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanısıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda öğrencilerimiz değişik dereceler alarak hem kendi okullarının hem de ilçemizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bu kapsamda 3 okulumuzun öğrencileri de Bursa genelinde yapılan Masa Tenisi Turnuvası´nda büyük başarı göstererek takım olarak ilk 3 dereceyi ilçemize kazandırmışlardır. Bunun için öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen okullarımızın idarecilerine, öğretmenlerine ve tabii ki öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.Şubat ayında yapılacak olan Türkiye bölge yarışmasında, 1. ve 2. olan takımlarımız Bursa ilini temsilen turnuvaya katılacaklardır. Ben şimdiden bu öğrencilerimize başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04