www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bilican´dan Kosova´ya Ziyaret

Bilican´dan Kosova´ya Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, uzun yıllar İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulunan ve daha sonra Kosova Eğitim Kurumlarında İlkokul Müdürü olarak göreve başlayan Özer Yılmaz´a ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Kosova Eğitim Kurumları kurucuları Devrim Kosova ve Hakan Ergül de hazır bulundu. Ziyaret sırasında Fatih Bilican´ı Kosova Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Erol Baştürk ve İlkokul Müdürü Özer Özer Yılmaz karşıladı.

ÖĞRETMEN OLMAK ONUR VERİCİ BİR DURUM

Özer Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Uzun yıllar şube müdürlüğü görevinde bulundum. Eğitim hizmeti her zaman ülkelerin gelişimine en büyük katkıyı sağlayan konudur. Öğretmen ve eğitimci olmakbizim için bir onur verici bir durum. Ülkemizin insan kaynağını yetiştirmede emeğimizin olması nedeniyle kendimi çok şanslı hissediyorum? dedi.

ÖZEL KURUMLAR DA DEVLETİN KURUMLARIDIR

Kosova Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Devrim Kosova da, ?Sizleri kurumumuzda görmekten çok mutlu oldum. Özel kurumlar da devletin kurumlarıdır. Biz devlet adına eğitime katkı sağlamaya çalışıyoruz.Bizleri ziyaret ederek verdiğiniz manevi destekleriniz için teşekkür ediyorum. Başka zamanlarda da ziyaretlerinizin olmasını arzu ediyoruz? şeklinde konuştu.

EN ÖNEMLİ YATIRIMLAR EĞİTİM YATIRIMLARIDIR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, İnegöl´ün bir ilçe olarak çok büyük bir potansiyeli olduğunu, İnegöl´de eğitim adına taş üstüne taş koymak isteyen herkesi takdirle karşıladığını, eğitim yatırımlarının ülkemizin geleceğine yönelik yatırımlar olduğunu, bu anlamda Kosova Eğitim Kurumları kurucularını, yöneticilerini, öğretmenlerini ve çalışanlarını tebrik ettiğini belirtti.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36