BİLSEYDİK DAHA ÖNCE YENİLİRDİK

BİLSEYDİK DAHA ÖNCE YENİLİRDİK

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, “İznik karşısında aldığımız yenilgi sonrası İnegöl’de bazı kişileri sevindirdik, onların bu kadar sevineceklerini bilseydik, daha önce kötü oynayıp mağlup olurduk” dedi.

Süper amatör ligde bu sezon İznik deplasmanında lig bitimine 1 hafta kala mağlubiyetle tanışan Karadeniz Güvenspor mağlubiyeti önemsemiyor. Bordo Mavili takımın Teknik Direktörü Köksal Demiral, yaptığı açıklamada İznik karşısında oyunun her bölümünde kötü oynadıklarını ifade ederek, “Mağlubiyeti hak ettik fakat futbolcularıma fazla kızmıyorum. Çünkü bu puanları bu kadro topladı. Ligden çıkmayı garantilememiz motive anlamında da bazı sıkıntılara yol açtı. Fakat biz sezon başlarken, amacımızın bölgesel lig olduğunu ifade etmiştik bu işin ilk etabının başarıyla tamamladık. Şimdi asıl yarış play off’ta başlıyor. Ve burada oynanacak maçlarda hata yapma veya kötü oynama lüksümüz yok. Bu takım mutlak surette hedefe ulaşacaktır. İznik karşısında aldığımız yenilgi sonrası İnegöl’de bazı kişileri sevindirdik. onların bu kadar sevineceklerini bilsek daha önce kötü oynayıp mağlup olurduk. Fakat Bursa’da play off’tan çıkıp bizi sevmeyenleri üzeceğiz” dedi.

Demiral ayrıca hafta sonu oynanacak Gençlergücü maçının da centilmence geçmesi çağrısında bulunarak, 2 takımda ilk 3 ’e girip amacına ulaştı. Öteki gruptan da Kurtuluşspor’un son hafta istediğini alıp hedefe ulaşmasını bekliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07