www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİN 582 TÜKETİCİ TÜKODER´E BAŞVURDU

BİN 582 TÜKETİCİ TÜKODER´E BAŞVURDU

Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) İnegöl Şubesi Başkan Yardımcısı Şükrü Sütcü, 2015 yılında İnegöl´de bin 582 tüketici şikâyeti aldıklarını ve bu şikâyetlerden 44 tanesinin tüketici aleyhine sonuçlandığını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TÜKODER İnegöl Şubesi Başkan Yardımcısı Şükrü Sütcü, ?Tüketici haklarıyla ilgili yasal düzenlemeleri sorun yaşayan taraf olarak biz tüketiciler insanlarımızın yaşama haklarının ellerinden alındığı bugünlerde Tüketici Haklarından bahsetmek içimden gelmese de bu işi yapanların ekmeğine yağ sürerek, korku toplumu oluşturdukları düşüncesine hâkim olmamaları için kendimizi açıklama yapmak zorunda hissediyoruz. Ülkemizin birlik ve berberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde kutlanacak önemli gün veya haftanın olmadığını düşünerek  her yıl olduğu gibi bir önceki yıl içinde derneğimize müracaat eden tüketici müracaatları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.Son bir yılı incelediğimizde derneğimize müracaat eden tüketici şikâyetlerini göz önüne aldığımızda;  derneğimize toplam  bin 582 tüketici şikâyeti olduğunu bu şikâyetlerden 44 tanesinin tüketici aleyhine sonuçlandığını görmekteyiz? dedi.

 

TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Ankara´da yaşanan terör saldırısına da değinen Sütcü, ?Terör saldırısını yapanların da insan olduğunu düşünerek insanlığımdan utanıyorum. Terörle mücadelede görevli tüm kamu personelinin görevlerine dört elle sarılarak böyle acıların tekrarının önlenmesi  ile hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şahsım ve yönetim kurulumuz adına terörü şiddetle kınıyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19