www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bin Kişilik Aşure İkramı

Bin Kişilik Aşure İkramı

İnegöl Belediyesi tarafından Kurşunlu Mahallesi´nde kurtulan Çarşamba pazarında vatandaşlara bin kişilik aşure ikramı yapıldı.

Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesinde kurulan Çarşamba pazarında vatandaşlara birlik ve beraberliğin artması, kardeşliğin pekişmesi, muhabbet ve dostluğun çoğalması, bolluk ve bereketin her haneye girmesi adına aşure ikram etti.

Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ikramına daha önce Sarraflar Çarşısı önündeki iki kapılı meydan, Kız İmam Hatip Lisesi, Akhisar Göçmenler Camii, Alanyurt kapalı pazar yeri, Mer-pa pazaryeri ve Mesudiye Mahallesi Merkez Camiinde olduğu gibi Kurşunlu Mahallesi sakinleri ve Pazar esnafı da yoğun ilgi gösterdi. Huzurevi Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1000 kişilik aşure burada vatandaşlara ikram edildi.

13.30´da gerçekleştirilen aşure ikramına Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ile Gülhan Şahin katıldı. Vatandaşlar İnegöl Belediyesi´ne aşure ikramından dolayı teşekkür ederken, Eşref Yiğit´te vatandaşlara farklı lezzetlerin bir araya gelerek oluşturduğu aşurenin bereketiyle tüm şehrin bereketlenmesi temennisinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29