BİR ACAYİP MÜLAKAT

BİR ACAYİP MÜLAKAT

AK Parti İnegöl ilçe başkanın belirleneceği mülakata 7 isim çağrıldı. Bursa il binasında il koordinatörü Muhammed Balta´nın karşısına çıkan adaylara hiçbir soru sorulmadığı ve sadece hoş geldin, zahmet ettin, teşekkür ederiz gibi sözlerle 2 yada 3 dakika

AK Parti´de başlayan değişim ve dönüşüm hamleleri ilçe başkanlarının belirlenmesi ile devam ederken önceki İnegöl İlçe Başkanlığına aday olan Nezir Kuyumcu, Mustafa Ersan, Ergün Çağlar, Ahmet Ünal, Oktay Arda, Sedat Öpçiner ve Savaş Ateş mülakat için Bursa´ya davet edildi.

Bursa il koordinatörü Muhammet Balta ile AK Parti Bursa il Başkanlığı binasında bir araya gelen adaylar büyük bir şok yaşadı. Sırayla Balta´nın karşısına çıkan adaylar, 2 ya da 3 dakika süren görüşmede hoş geldin, zahmet verdin teşekkür ederiz cümlesinden başka bir ifade ile karşılaşmadı.

İnegöl gibi il olmaya namzet bir ilçeyi yönetmeye talip olan adaylara, herhangi bir soru sorulmaması, kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

İnegöl İlçe başkanın belirlenmesi AK Parti il başkanı Ayhan Salman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli ve BŞ Başkanı Alinur Aktaş üçlüsünün tasarrufunda olduğu bilinirken, 7 ismin Bursa´ya sözde mülakata ne için çağrıldığı, davetin bir siyasi nezaket ve formaliteden ibaret mi olduğu sorularını akıllara getirdi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00