www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?BİR AVUÇ ÇAPULCUYA PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ?

?BİR AVUÇ ÇAPULCUYA   PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ?

Terör olaylarına değinen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "siyaset kurumu olarak da devlet olarak da kararlıyız. Bir avuç çapulcuya pabuç bırakmayız."dedi.

 

Katıldığı bir açılış programında ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sert konuştu.

Şahin, ?Biz tüm bu mutlulukları yaşarken, belki de batıda yaşadığımız için yeni yeni hizmet noktalarını devreye alırken ülkemizin doğu ve güneydoğusunda kalleş ve katil terör örgütü canlara, yeni yeni fidanlara kast etmeye ve katletmeye devam ediyor. Onlara buradan sesleniyorum. Dün de genç bir eczacıyı, siyaset yapmak isteyen genç bir insanı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan yepyeni bir fidanı katlettiler ve yolda bir noktadan başka bir noktaya hizmet etmek için giden bir hekimi katlettiler. Bunda kasıt var, kalleşlik var, adilik var, insanın üzerinde olmaması gereken ne kadar aşağılık hadise varsa hepsi bunlarda var. Siz bu ülkeyi, hekimlerimizi, eczacılarımızı, siyasetçilerimizi, askerlerimizi, polislerimizi, kamu görevlilerimizi, genç insanlarımızı katlederek korkutmaya çalışıyorsunuz ama unutmayın; biz tarihten aldığımız güçle ayaktayız. 100 sene önce de 7 düvel karşımıza geçti, medeniyet dedikleri o tek dişi kalmış canavarla önümüze çıktılar ama bir şeyi unuttular, bizim iman dolu göğsümüz ve serhaddimiz var. Bizi yıldıramayacaklar, küstüremeyecekler. Orada bulunan vatandaşlarımıza yapılanlar orada kamu görevlilerimize yapılanlar bizi yıldıracaksa, küstürecekse biz bu davayı kaybederiz. Ama azimliyiz, kararlıyız. Siyaset kurumu olarak da devlet olarak da kararlıyız. Bir avuç çapulcuya pabuç bırakmayız ve bırakmayacağız. 12 sene önceki Türkiye´yi karşılarında gördüklerini zannediyorlar. Daha kararlı bir siyaset ve devlet var. Daha kararlı bir devlet olgusu var. Bundan bize yaptırılmak istenenlere, çektirilmek istenenlere ders çıkararak her gün yeni bir sabaha yeniden azimle kalkarak devam ediyoruz. Terör bu ülkeden bir gün mutlaka kazınacak. İnşallah bu en kısa zamanda olacak. Biz burada hemşerilerimize yeni bir hizmet noktasını devreye alarak yeni bir mutluluğu paylaşıyoruz ama bir hekim arkadaşımız yolda otomobilinde taranarak katlediliyor. Allah belalarını versin. Allah müstahaklarının en kötüsünü versin diye dua ediyorum. Biz buna layık değiliz. Bunların uzantıları, tetikçileri ve uzantıları var, ama güçlü, büyük, azimli Türkiye Cumhuriyetini hesaba koymadan hareket ediyorlar. Buna eğer savaş derseniz savaşı kazanacağız, terör derseniz mücadeleyi kazanacağız, siyaset derseniz siyaseti kazanacağız. Biz mutlaka kazanacağız. Geçmişte kazandığımız gibi? şeklinde konuştu.

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19