BİR ÇÖP EV DAHA

BİR ÇÖP EV DAHA

Kemalpaşa Mahallesi´nde gelen ihbarlar üzerine bir evde incelemelerde bulunan ekipler, ağzına kadar eski eşya ve çöp dolu evde, bin TL´yi aşkın bozuk para buldu.

 

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre; 10 yıldan bu yana apartmanın 4. katında ikamet eden ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 60 yaşındaki Hediye T., yaklaşık 5 yıldır eline geçirdiği eski eşyaları ve çöpleri evine doldurmaya başladı. Diğer apartman sakinlerinin ve yan binalardaki komşuların, evden çıkan kokulardan rahatsız olmaları sonucunda ihbar etmeleri üzerine bölgeye intikal eden Emniyet ekipleri, Zabıta görevlileri ve İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ikamete girdikleri anda büyük bir şok yaşadılar.

KAMYONLARCA EŞYA VE ÇÖP ÇIKTI

Ev sahibinin evde olmadığı esnada apartman sakinlerinin refakatinde eve giren yetkililer, kapıyı açtıkları andaevi ağzına kadar dolduran eski eşyalar ve çöplerle karşı karşıya kaldılar. 2 kişinin yan yana yürümesinin neredeyse imkânsız hale geldiği evi inceleyen ekipler, eski eşyaları ve çöpleri evden tahliye etmeye başladılar. Uzun süren çalışmaların ardından evden kamyonlarca eşya ve çöp çıkarıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar, eşya ve çöplerin tahliyesinin ardından ekipler tarafından yapılan dezenfeksiyon işlemlerinin ardından son buldu.

Ev sahibi yaşlı kadının sokaklarda dilencilik yaptığı, bu nedenle evden fazla miktarda bozuk para çıktığı ve kadının yaklaşık 4 yıldır hiçbir akrabasını evine sokmadığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Şahsın evinde bin TL´yi gecik bozuk para bulundu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04