www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bir çuval kaçak sigara

Bir çuval kaçak sigara

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamaları esnasında bir çuval dolusu kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Cuma akşamı, Ramazan ayı dolayısıyla, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Osmanbey Caddesi üzerinde yapılan trafik ve asayiş uygulaması kapsamında şüphe üzerine durdurulan 25 yaşındaki Abullah K. idaresindeki 16 FD 932 plakalı özel otomobil içerisinde arama yapıldı. Ekipler, aracın bagaj kısmında çuval içerisinde bulunan yaklaşık 60 paket kaçak sigara ele geçirdiler.

İhbar üzerine olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durumu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, araç üzerinde inceleme yaptılar. İncelemenin ardından otomobil sürücüsü Abdullah K. gözaltına alındı. İçinden bir çuval kaçak sigara çıkan otomobil,Emniyet bahçesine çekilirken, kaçak sigaralara ise el konuldu.Bagajından kaçak sigara çıkan otomobil sürücüsü Abdullah K., önce sigaraları kendisinin içtiğini daha sonra ise kaçak sigaraları sattığını söyledi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00