Bir Günde 12 Aile Ev Sahibi Oldu

Bir Günde 12 Aile Ev Sahibi Oldu

Emin Otomotiv, Eminevim İnegöl Şubesi evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir günde toplam 12 aile Eminevim aracılığı ile ev sahibi oldu.

Konu ile açıklamalarda bulunan Eminevim Operasyon Müdürü Faruk Saha, 12 Ailenin hayallerine ve hedeflerine kavuşmalarına vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, dile getirerek yaptığı açıklamada; ?Emin Otomotiv, Eminevim 1991 yılında Türkiye´de bu işi uygulayan ilk firmamız oldu. Bu firmanın uygulamış olduğu sisteme de biz; ?El Birliği Sistemi? dedik. Bu sistem sayesinde 29 yılda 141 Bin üyemiz Türkiye geneli ev ve otomotiv sahibi oldu. Bugünde Eminevim İnegöl Şubesindeyiz, İnegöl´de 12 Ailenin hayallerine ve hedeflerine kavuşmalarına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplamda İnegöl´de bugüne kadar 574 Ailemizin evini almasına vesile olduk ve İnegöl´de gerçekten bir parlayan yıldızımız oldu. Tüm ekimizle birlikte rekorlar kırılıyor bunun için çok mutluyuz.

İnegöl´ün Ekonomisine Katkı Sağlıyoruz

Bugün İnegöl´ün ekonomisine 2 Milyon Lira gibi bir rakam ödeme yaparak can kattı. Tüm Türkiye genelinde de 2 Bin´e yakın teslimat yapıyoruz elhamdülillah, bunun Bin tanesi konut, bin tanesi otomobil oluyor. Türkiye geneli ödenen toplam para ise 200 Bin Lira oldu. Burada ki kazanç herkesin kazancı, sadece şirketin değil, müşterilerimizin değil, Ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz.

Şuan Türkiye genelinde 103 şubemiz var,  Bursa bölgemizde ise 5 şubemiz var. İnsanların helal yoldan, faize bulaşmadan hayallerine kavuşmasına el birliği ile mücadele etmeye devam edeceğiz.

Ev Sahibine Kızdığım İçin

Eminevim aracılığı ile ev sahibi olan ev sahibi Davut Demir ise evini aldıktan sonraki heyecanını dile getirerek yaptığı açıklamada; ?Nisan ayında oturmuş olduğum evde kirama zam yapıldı. Yapılan Kira zammının biraz fazla olduğunu düşündüm, o akşam ev sahibine kızdığım için ertesi gün Eminevim İnegöl Şubesini aradım. Telefonla konuştuktan sonra Şubeye gelerek Mehmet Beyle tanıştım,

30 Bin Peşinat Vererek Başladım

Eminevim İnegöl Şubesine geldikten sonra sadece 30 Bin Türk Lirası vererek Nisan Ayının kura çekimlerine katıldım. 24 Nisan´da yapılan kuralara katıldım. Canlı yayında Bursa İnegöl  Davut Demir olarak 160 Kişilik gurupta  ilk ikide ismim okundu. Daha sonra inanmayarak Eminevim İnegöl Şubesini arayarak Başka Davut Demir olup olmadığını öğrendim. 20 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında teslim edilecekti ve bugün evimi teslim aldım. Çok mutluyum herkese tavsiye ederim.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22