BİR PUAN OLSUN BİZİM OLSUN

BİR PUAN OLSUN BİZİM OLSUN

Bordo-Beyazlılar, sezonun ikinci haftasında İzmir temsilcisi Altayspor’un konuğu olacak. Zorlu müsabakada İstanbul Bölgesinden Onur Karabaş düdük çalacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 2. Hafta yarın başlıyor. Sezonun ilk maçında Bursa Atatürk stadında oynana müsabakada Tokatspor’la şanssız bir şekilde 1-1 berabere kalarak 1 puanla lige merhaba diyen temsilcimiz İnegölspor, 2. Haftada İzmir’in köklü temsilcilerinden Altayspor’un konuğu olacak.

Pazar günü sat 16.00’da İzmir Alsancak stadında oynanacak olan zorlu müsabakada İstanbul Bölgesinden Onur Karabaş düdük çalarken, Karabaş’ın yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Cüneyt Taner yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak da Dilan Deniz Gökçek görev alacak.

Altayspor deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile giden İnegölspor’da, Tokat maçının ardından hafta içi yapılan antrenmanlarda gol bölgesindeki oyuncuların yükselen performansı da dikkat çekti. Teknik Direktör Mehmet Bulut’un Altay karşısında ilk 11’i bozmadan çıkması bekleniyor.

HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Öte yandan, grubumuzda oynanacak diğer maçlar ise şöyle: Alanyaspor-Ofspor, Gaziosmanpaşa-Körfez Futbol Kulübü,        Yeni Malatyaspor-Eyüpspor, Balıkesirspor-Anadolu Selçukluspor, Denizli Belediyespor-Bayrampaşa, Kızılcahamamspor A.Ş.-Kırklarelispor, Tokatspor-Çamlıdere Şekerspor A.Ş.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07