BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ

BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ

İnegölspor’un deplasmandaki puan kayıplarını taktiksel değişikliklere bağlayan İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, devre arasında kontra atağa yatkın en az bir futbolcuyu kadroya dahil edeceklerini açıkladı.

 

İnegölspor Teknik Menejeri İsmail Güldüren deplasmanda alınan kötü sonuçlar ile ilgili önceki gün kulüp tesislerinde bazı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yılki deplasman başarısını geçen yıl oynana kontra atak futboluna bağlayan Güldüren, “İlhan Depe ve Mümin’in kanatlardan etkili bindirmeleri vardı. Kontra atak oyununa daha yatkınlardı. Ama bu sezon baktığımızda iç sahada bir avantajımız var. Kapalı takımlara karşı gol bulmakta çok zorlanmıyoruz. Geçtiğimiz sezon olan bu sıkıntıyı bu sezon yaşamıyoruz. İki farklılık takımın oyuncu profilinden kaynaklanıyor. Geçtiğimiz sezon hızlı atağa çıkan çabuk oyunlarla kontra ataktan gol bulan bir takımdık. Bu sezon daha çok ayağa oynayıp topun bizde kalmasını sağlayacak bir oyuncu profilimiz var. Deplasmanda çok fazla kontra atağa çıkamıyoruz. Tek sıkıntımız bu. Deplasmanda 1 puan iyidir ancak içeride oynadığımız tüm maçlarımızı da kazanmak zorundayız. Bu durumun farkındayız” dedi.

 

KONTRA ATAĞA DAYALI TRANSFER

Devre arasında transfer yapmak istediklerini de ifade eden Güldüren, “Sezon başında alamadığımız bir oyuncu vardı. Bu ismi devre arasında kadromuza katmak için çalışacağız. 2 transfer yapabiliriz ancak kontra atak futboluna uygun, hızlı bir oyuncuyu devre arasında mutlaka kadromuza katacağız. Olmazsa olmaz diye nitelendirebileceğimiz bir transfer yapacağız. Ancak bu sayı iki de olabilir. Devre arasında teknik heyet ve yönetim olarak yaptığımız değerlendirmenin ardından transfer için yol haritamızı çizeceğiz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32