BİRÇOK TAKIMIN İSTEDİĞİ YERDEYİZ

BİRÇOK TAKIMIN İSTEDİĞİ YERDEYİZ

Play-Off’lara kalarak BAL yolunda bir adım daha atan Yenicespor’un Teknik Direktörü Yalçın Yeşil, Play-Off’lara kalarak birçok takımın istediği yere ulaştıklarını söyledi.

Süper Amatör Lig B grubunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları olan Play-Off’lara kalan Yenicespor, Play-Off maçları öncesi Park Otel’de kampa girdi. Önceki akşam futbolcularla birlikte yenen yemeğin ardından, takımın teknik direktörü Yalçın Yeşil Play-Off müsabakalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

BİRLİK BERABERLİK BİZİ PLAY-OFF’A TAŞIDI

Yalçın Yeşil, sezon başı itibariyle kendi içlerinde deklare ettikleri hedefler doğrultusunda grup malçları sonucunda Play-Off’a kaldıklarını belirterek; “Başarı anlamında aslında futbol kamuoyunun bizden çok fazla Play-Off için beklentisi yoktu, ama sağ olsun çocuklar, yöneticilerimiz, Başkanımız bize her daim destek verdi, yanımızda oldu. Bu da bizi Play-Off’a taşıdı. Baktığınızda Bağlarbaşı, Kurtuluşspor bu yarışında dışında kaldı ve biz Play-Off’tayız” dedi.

HERKES KADAR İDDİALIYIZ

Play-Off’larla birlikte yeni bir sürecin başladığına da değinen Yalçın Yeşil, “Yeni bir süreç başlıyor, Play-Off grubu. Amacımız burada Yenice ve Yenicespor’u en iyi şekilde temsil etmek. Biz bu gruba kaldıysak ve bu grupta BAL ligi hedeflediklerini açıklayan kimler varsa, en az bizde onlar kadar iddialıyız. Biz şimdiye kadar konuşmadık, sustuk ve mücadele ettik. Artık açıklıyoruz, hedefimiz BAL ligi. Bunu sporcu kardeşlerimize, yönetici ağabeylerimize ve Başkanımıza inanarak söylüyoruz” diye konuştu.

24 TAKIMIN OLMAK İSTEDİĞİ YERDEYİZ

Yeşil, geçtiğimiz sezon da Play-Off’lara kaldıklarını hatırlatarak şöyle konuştu: “Geçtiğimiz sezon bu takım bir ilki başardı ve bu takım tarihinde ilk kez Play-Off’a kaldı. Ama baktığınızda bu işi tekrar etmek, özellikle bir yıl sonra tekrar etmek daha zordur. Özellikle oyuncu kardeşlerimiz inanılmaz derecede mücadele ettiler. 24 takımlı Süper Amatör Lig’de birçok takımın olmak istediği yerdeyiz. Biz iyi takımız, aile bağları kuvvetli takımız. İnşallah bu bizi BAL ligine götürecek.”

ÜST LİGE BİR TAKIM ÇIKACAKSA, BU YENİCESPOR OLMALI

“İnegöl’de bir takım BAL’a ya da 3’üncü lige çıkacaksa bu Yenicespor olmalı” diyen Yeşil, “Neden derseniz, bizim Yenice’de belki de birçok kişinin bilmediği 3 katlı bir lojmanımız var. yüzme havuzumuz var, tesislerimiz var. bunların hepsi Yenicespor’a ait. Bu şartlarda İnegöl’de Süper Amatör’de mücadele eden kaç tane takım var. demek ki şuanda en hazır olan takım Yenicespor. O yüzden biz bu işi başarabilirsek seneye planlamayı iyi yaparak hedefe oynarız. Eğer çıkabilirsek bu anlamda futbolcu portföyümüz geniş. Sadece iş oraya kalsın. Biz doğru işleri yapabileceğimize inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07