www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİREY DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

BİREY DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Birey Dershanesi, ‘Birey Başarı Bursluluk’ adı altında düzenlediği sınavda başarı kaydeden öğrencileri bisiklet, cep telefonu ve Mp3’le ödüllendirdi.

İnegöl Birey Dershanesi, geçen yıl 5. ve 6. sınıflarda eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Birey Başarı Bursluluk’ sınavında başarı kaydederek dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

Dün dershanede gerçekleştirilen ödül törenine ödül alan öğrenciler ve velilerinin yanı sıra Dershane sahibi Kenan Kulaksız, Dershane Genel müdürü İdris Yüzer, dershanenin SBS sorumlusu Semih Şenay’da katıldı. Dereceye giren öğrenciler bisiklet, cep telefonu ve Mp3 çalar ile ödüllendirildi.

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Dershane Genel Müdürü İdris Yüzer,  “Geçen yıl Birey Dershanesi olarak 5. ve 6. sınıflarda Birey başarı bursluluk sınavı yapmıştık. Şu anda 5. sınıfta olan çocuklarımız 6. sınıfta, 6. sınıfta olan çocuklarımız da 7. sınıflarda. Bu gün, yapmış olduğumuz Birey Başarı Bursluluk sınavının ödül törenini yapıyoruz. Ben öncelikle bu sınavda başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyorum, Allah yollarını, bahtlarını, şanslarını açık eylesin. Bundan dolayı anne ve babalarını, dershanedeki öğretmenlerini, devam ettikleri okullarındaki öğretmenlerini de tebrik ediyorum” dedi.

Birey Başarı Bursluluk sınavının bu yıl da yapıldığını dile getiren Yüzer, “Bu yıl da yine 14, 15 ve 16 Ocak tarihlerinde BBS sınavlarımız var. Tüm İnegöl’de okuyan öğrencilerimizi, 5. 6. ve 7. sınıftaki çocuklarımızı bu sınavımıza davet ediyoruz. Ne kadar çok soru, o kadar çok öğrenme diyoruz. Bundan dolayı bizi tercih eden şu anda hem SBS’de hem ÖSS’de öğrencilerimizi davet ediyorum. Bizim işimiz eğitim, Birey Dershanesi tam bir öğretmen kuruluşu. Kesinlikle yapmak istediğimiz iş, geleceğimize imza atacak olan çocuklarımızı en iyi şekilde hazırlamak, milli manevi değerlere bağlı eğitimli, kültürlü bütün çabamız bu. Sınavların meyvesini de gayet net bir şekilde alıyoruz. Geleceğe imza atacak çocukları yetiştirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Ödül töreninde sınavda 5. sınıflarda 1. olan Burak Özçeliker bisiklet, 2. olan Oğuzhan Günaydın cep telefonu, 3. olan Ebru Özdemir’e ise Mp3 hediye edilirken, 6. sınıflarda ise 2. olan Mustafa Karahan’a cep telefonu, 3. Hüseyin Arif Duyuldu’ya da yine Mp3 verildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19