www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Biri Artık Bu Olaya Dur Desin

Biri Artık Bu Olaya Dur Desin

Geçtiğimiz günlerde, Mesudiye Mahallesi´nde 2 gece üst üste Aydın Sokak üzerinde yapılan yangın ihbarı itfaiye ekiplerini teyakkuza geçirmişti. Ancak yapılan ihbarlar asılsız çıkmıştı. Bugün gece aynı saatlerde Orhaniye Mahallesi Yeni Cami Sokak üzerinde

Geçtiğimiz günlerde, Mesudiye Mahallesi´nde 2 gece üst üste Aydın Sokak üzerinde yapılan yangın ihbarı itfaiye ekiplerini teyakkuza geçirmişti. Ancak yapılan ihbarlar asılsız çıkmıştı.
Bugün gece aynı saatlerde Orhaniye Mahallesi Yeni Cami Sokak üzerinde yangın var ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ve polis ekipleri belirtilen adrese geldi fakat yine aynı manzara ile karşılaştı.

Ekiplerin yaptığı araştırma sonrasında ihbarın yine asılsız çıktığı öğrenildi. Bu ihbarla birlikte 3 gün üst üste asılsız ihbar yapıldı.
Ekipler sokak üzerinde yaptıkları inceleme sonucu her hangi bir olumsuzluğa rastlamazken ihbarın asılsız olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin geldiğini gören mahalle sakinleri ise sokağa döküldü. İhbarın yine asılsız çıkması ise tepkiye neden oldu.
Asılsız ihbarları yapan kişi veya kişilerin ne amaçladıkları ise merak konusu oldu.



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00