www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİRLEŞEN MUHTARLARDAN İLK İFTAR

BİRLEŞEN MUHTARLARDAN İLK İFTAR

İnegöl´deki 2 derneğin birleşmesi sonucu oluşan İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği, bu yıl ilk iftarını gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz akşam Enver Köftecisi´nde düzenlenen iftara Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Resül Kayman ve mahalle muhtarları katıldı.

KONSENSÜSÜ BOZMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Resül Kayman, ?Bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu süreçte bu tabloyu gördükten sonra insanın gözlerinin yaşarmaması mümkün değil. Çünkü 3-5 senedir özlenen bir tabloydu bu. Sağ olsun Belediye Başkanımızın başkanlığında, yardımcılarının gayreti ile bizi böyle bir mutlu tabloda buluşturmak için çok efor sarf ettiler. Allah ömür verdikçe bizler bu camianın içinde bulundukça bu konsensüsü bozmamak için elimizden ne geliyorsa bundan sonra aynısını devam ettirmek istiyoruz? dedi.

HİZMETLERİ ORTAKLAŞA YAPACAĞIZ

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ise, ?Gerçekten güzel bir tablo? Muhtarlarımızı bir arada görmek bizi de onurlandırdı. Hepimiz mahallelerinizde bizi temsilen orada görev yapıyorsunuz. O açıdan Belediye ile muhtarlar arasında iletişimin çok iyi olması lazım. Birbirimizle iyi geçinmek durumundayız. Hizmetleri ortaklaşa yapacağız. İnşallah bu birlik ve beraberlikten sonra bu çalışmaların temposu daha da artacak. Sizin bu motivasyon çerçevesinde mahallenize daha güzel hizmetler yapacağınıza eminiz. Belediye olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29