?BİRLİK VE BERABERLİĞİE İHTİYACIMIZ VAR?

?BİRLİK VE BERABERLİĞİE İHTİYACIMIZ VAR?

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, ülkemizin birliğine ve beraberliğine dinamit koymaya çalışanların olduğunu belirterek, ?Buna fırsat vermeyeceğiz. Ne şartlar altında olursa olsun amellerine ulaşmalarını engelleyeceğiz.? dedi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı organizasyonuyla Yenişehir AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirilen ziyaretin ardından Yenişehir heyeti İnegöl´e iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyeleri yer aldılar. Yenişehir İlçe Teşkilatını AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 

TANIŞMAK VE KAYNAŞMAK

İnegöl İlçe Teşkilatınamisafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil, ?Öncelikle bizleri karşılayan, misafir eden başta İlçe Başkanım Adem Demirel´e ve yönetim kurulu arkadaşlara çok teşekkür ederim. İnegöl teşkilatı bizleri ziyaret ettiler.Bizlerde iade-i ziyarette bulunuyoruz. Teşkilatların birbirlerini tanımaları, kaynaşmalarıçok önemlidir. Bir bütün halinde hareket etmek bence başarının en önemli anahtarıdır. İnegöl Sosyal İşler Başkanlığı teşkilatların kaynaşması ve tanışması adına bir program planladı.İlk ziyaretlerini de bizlere yaptılar.Bizde Yenişehir teşkilatı olarak bu projeyi yapmak istiyoruz. Bursa olarak bir bütünsek birbirimizi de çok iyi tanımalıyız.Bu konuda önderlik yapan İnegöl Sosyal İşler Başkanlığını tebrik ediyorum? dedi.

 

BİZ BİR AİLEYİZ

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise, ?Yenişehir teşkilatına hoş geldiniz diyorum. Geçtiğimiz ay kendilerini ziyaret etmiştik. Bizleri çok güzel ağırladılar, bu konuda kendilerine tekrarteşekkür etmek istiyorum. AK Parti Bursa teşkilatları bir bütün halinde hareket ederek çalışmalarına devam ediyor. Genel Merkezimizin ve Bursa İl Başkanlığımızın önderliğinde çalışıyoruz. Kısacası biz bir aileyiz ve aile bireyleri birbirlerine yakın olmalılar. Türkiye zor günlerden her geçen an, bedeller ödesede kurtulmaya devam ediyor. İnşallah devlet, millet olarak güzel günlere çok yakında kavuşacağız. Her fırsatta söylüyoruz, birlik beraberlik bütün zorlukların daha kolay aşılmasını sağlıyor. Görülüyor ki, ülkemizin birliğine ve beraberliğinedinamit koymaya çalışanlar var.Buna fırsat vermeyeceğiz.Ne şartlar altında olursa olsun amellerine ulaşmalarını engelleyeceğiz. Yenişehir İlçe Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Karşılıklı konuşmalarla devam eden ziyaretin sonunda İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından Yenişehir İlçe Teşkilatına duvar saati hediye edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26