www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Birlikte maç izlediler

Birlikte maç izlediler

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, İnegöl´de görev yapmış ve yapmakta olan öğretmenleri maç izlemeye davet etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Fenerbahçeliler Derneği, öğretmenleri Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti. Dernek binasında gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Şükrü Görücü de katıldı.

AMACIMIZ SOSYAL HAYATA KATKIDA BULUNMAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İhsan Gönül, "İnegöl Fenerbahçeliler Derneği olarak, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle İnegölümüz´de görev yapan emekli olmuş ve çalışan öğretmenlerimizi derneğimize davet ettik. Fenerbahçemizin Yeni Malatyaspor ile olan maçını birlikte izleyelim dedik. Onlar da sağolsunlar geldiler. Yapmış olduğumuz etkinliğimize sağolsun kaymakam bey de geldi. Davetimize yaklaşık 30 öğretmenimiz katıldı. Ben derneğimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz dernek olarak, özel günlerde bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Amacımız sportif, kültürel, sosyal birtakım etkinliklerle İnegölümüz´ün sosyal hayatına katkıda bulunmak" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19