Birlikte yaşamaya en çok onlar hasret

Birlikte yaşamaya en çok onlar hasret

İlçe Müftüsü ve personeli Kutlu Doğum Haftası kapsamında huzurevini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak, Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu sohbetler edildi.

Dün gerçekleştirilen ziyarete İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.

 KUR'AN'DAN TAVSİYELER ANLATACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Huzurevi'nde kalan büyüklerimizle beraber bir program yapalım dedik ve buraya geldik. Dışarıdan gelecek olan davetliler de var. Onlarla beraber biraz sonra Kur'an-ı Kerim okuyarak, ilahi okuyarak arkasından da Kutlu Doğum Haftası ile ilgili Peygamberimiz (S.A.V.)'in, Kur'an'ın, Allah'ımızın büyüklerle, annelerimizle, babalarımızla, yaşlılarımızla ilgili tavsiyeleri nelerdir onları hatırlatmaya çalışacağız. Dolayısıyla büyüklerimizle, küçüklerimizle, ailelerimizle, akrabalarımızla, komşularımızla huzur içerisinde yaşamak ne demektir çerçevesinde bir şeyler söylemeye çalışacağız” dedi.

 STK'LAR ÖNAYAK OLMAYA BAŞLADILAR

İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen ise, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Müftülüğün normal programları içerisinde Huzurevi'nde de bir program düzenlediler. Bizleri unutmadıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Tüm Müslümanların Kutlu Doğum Haftasını kutluyoruz. Bu ziyaretlerin sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleştirilmesini istiyoruz ve bekliyoruz. İnegöl'de artık STK'lar bu işe önayak olmaya başladılar. Gelen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07