www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİYİZ”

    BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİYİZ”

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik şöleni, büyük bir coşkuya sahne oldu.

ADIM ADIM İKTİDARA…

Mehter takımı, folklor gösterisi ve sanatçı Ammar Acarlıoğlu'nun sahne aldığı program heykel önünde gerçekleştirildi. İlçe gençliğinin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın,

Milli İttifak'ın iktidara doğru adım adım ilerlediğini belirterek, Milletimiz bu ittifaka sahip çıkmıştır. Yıllardır her türlü engellemelere, kapatılmalara, hapislere, işkencelere, öldürülmelere rağmen şükürler olsun ki ayaktayız, işte buradayız, Allah`ın izni ile geliyoruz.”dedi.

Cumartesi günü Heykel Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, bazı Büyük Birlik Partili yetkililer ve ilçe halkı katıldı.

 DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

Programın açılış konulmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Osman Akyüz, Milli İttifak`ın iktidar müjdesi olan Gençlik Şölenimize hoş geldiniz. Gençlik demek gelecek demektir, yarın demektir. Bizim yarınlarımıza baktığımız zaman, durum hiçte iç açıcı değildir. Kim bu gücü, bu değeri, bu hazineyi arkasına almışsa, mutlaka başarıya ulaşmış demektir. Kâinatın Sultanı Peygamber Efendimiz (SAV)`in etrafına bakıyoruz, hep gençler var. Çünkü İslam delikanlı dinidir. Enerjik bir dinin elbette ki enerjik bir kadrosu olacaktır. Bizler Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları olarak işte bu anlayış, heyecan ve azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın” dedi.

 BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİ; SAADET PARTİSİ

Programda emeği geçenlere teşekkür eden Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Saadet Partisi olarak Allah`a şükür ediyoruz ki, bugüne kadar siyasete adım attığımız bugüne kadar ve gelecekte de inşallah Saadet Partisi birlik ve beraberliğin adresidir. Saadet Partisi Allah'ın izni ile inancın, azmin ve başarının adresidir ve inşallah bunu gerçekleştirecek olan rahmetli Erbakan Hocamızın deyimiyle, heyecandır, heyecandır ve heyecan işte bu alandadır elhamdülillah. Bizler Allah`ın izni ile hangi düşünce olursa olsun, hangi siyasi parti olursa olsun, bu ülke üzerinde yaşayan her ferdi değerli buluyoruz, önemsiyoruz. Bütün bu unsurları bir arada taşıyacak birlikteliği sağlayacak, kaynaştıracak tek yegâne adresin Saadet Partisi olduğunu ifade ediyoruz. Bu inanç ve azimler her gittiğimiz yerde, kardeşliğimizi, heyecanımızı, coşkumuzu, birlikteliğimizi ortaya koymaya devam ediyoruz. İnşallah bu azimle çalışmaya devam edeceğiz. Ben tüm hemşerilerimize katılımlarınızdan dolayı teşekküre diyorum” şeklinde konuştu.

 BU COŞKU TARİH YAZACAĞIMIZIN GÖSTERGESİDİR

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Heyecan ve coşku Saadet Partisi'nin yeniden tarih yazacağını gösteriyor. 1995 yılında nasıl ki anketler yüzde 2,5 gösterirken, siz yüzde 22,5'la anketleri toplattıysanız, bu alandaki coşku da bunların habercisidir. Tarih tekerrür ediyor ve inşallah yeniden Milli Görüş sahneye çıkıyor. Sizler ‘Üzerine giymiş olduğum gömleğim kefenimdir. Bu gömlek Milli Görüş gömleğidir' diyen Sultan Alparslan`ların torunlarısınız. ‘Birlikte rahmet vardır. Ayrılıkta azap vardır' diyerek Ümmeti bir araya toplayarak, Kudüs`te Hıristiyanların zulmünü sona erdiren Selahaddin Eyyubi`lerin torunlarısınız. Yine sizler zavallı beyinlerde süper güç kabul edilen, Bizans`ı tarihe gömen Sultan Fatih`lerin torunlarısınız. Yine sizler Sultan Abdulhamit`lerin torunlarısınız. Yine sizler ‘Ben Müslümanların iktidarını engelledi dedirtmem' diyen Muhsin Yazıcıoğlu`nun Alperenlerisiniz. Yine sizler Allah`ın izni ile dünya siyonizmini diz çöktüren Erbakan`ın Mücahitlerisiniz. Bu millet küllerinden yeniden doğuyor inşallah. Şimdi Cumhurbaşkanı diyor ki; ‘Durun kalabalıklar. Bu yol çıkmaz sokakken bir gençlik istiyorum'. 14 yıldır ne yaptı ne ettiyse, böyle bir gençliği oluşturamadı. Tabi bu gençlik para ile oluşturulmaz. Bu gençlik ruhla oluşur, Milli Görüş ruhu ile oluşur. İşte Sayın Cumhurbaşkanı gençlik burada. 7 Haziran`da Allah`ın izni ile Saadet Partisi 1. parti olacak ve Allah`ın izni ile Saadet Partisine bunu temsil etmek sizlere nasip olacak. Avrupa Birliği'ne Türkiye`yi köle yapmakla gençlik yetişmez. Avrupa Birliği'nin peşinden sürüklenmekle gençlik yetişmez. ‘Yeniden yeni bir dünya kuracağım. Yaşanabilir bir Türkiye kuracağım' diyen ruhla gençlik kurulur. Allah`ın izni ile o gençlik de burada” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Akşam Namazı arası ve sonrasında da sinevizyon gösterimi gerçekleşti.

 İNEGÖL BURSA`NIN İMAN KALESİ

Sinevizyon gösteriminin ardından sahneye çıkan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Her şeyden evvel Cenab-ı Hakk'a çok şükürler olsun ki, bizleri Milli Görüş davasının, Nizam-ı Âlem davasının müntesiplerinden kıldı. Bu kutlu davanın yiğitleri ile Mücahitleri ile Alperenleri ile Bursa`mızın İman kalesi, şuur kalesi İnegöl ilçemizde bizleri bir araya getirdi ve bu heyecanı yaşattı. Rabbimize bu nimetlerinden dolayı sonsuz şükürler ediyorum. Uzaktan, yakından bu şölenimize teşrif eden siz değerli büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 SANCAĞI BURCA HEP BİRLİKTE DİKECEĞİZ

Türkiye`yi karış karış dolaşmakta olduklarını belirten Fatih Aydın, Dün Samsun mitingimizdeydik. Sabah Ordu`daydık. Ondan önce Giresun, Rize ve Trabzon illerimizin mitinglerini gerçekleştirdik. Şükürler olsun Türkiye`nin neresine gidersek gidelim, hangi programlara katılırsak katılalım, hangi çalışmaya dâhil olursak olalım gördüğümüz tablo şudur ki; Saadet Partimizin, Büyük Birlik Partimizin yapmış olduğu ittifak, Allah`ın izni ile iktidara adım adım yürümektedir. Milletimiz bu ittifaka sahip çıkmıştır. Yıllardır her türlü engellemelere, kapatılmalara, hapislere, işkencelere, öldürülmelere rağmen şükürler olsun ki ayaktayız, işte buradayız, Allah`ın izni ile geliyoruz. Erbakan hocamızı yolda bırakanlarla, Muhsin başkanımızı dağda bırakanlara aldanmadan, çakılmadan mücadelemiz sürecek ve inşallah sancağı burca hep birlikte dikeceğiz. Siz anket oyunlarına bakmayın. Sizlere meydanları yasaklayanlara bakmayın. Size hakaret edenlere, çelme takanlara bakmayın. Onlar burada nasıl bir şuurun, nasıl bir kararlılığının, nasıl bir inancın olduğunun farkında değiller. Bu meydanda, bu kadrolarda, bu alanlarda hilafet gitmesin diye, milli ve manevi değerlerimiz yok olmasın diye, 400 bin şehit vermiş olduğumuz Çanakkale`nin ruhu vardır. Burada ‘Ya ben İstanbul`u alırım, ya da İstanbul beni alır' diyen Fatih Sultan Mehmet Han Hz.'nin kararlılığı vardır. Burada ‘Bir saniyesine bile hâkim olmadığımız bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur' diyen Şehit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu`nun şuuru vardır. Burada ‘Bizlerden korkanlar, bizi toprağın altına gömüp, üzerimize beton da dökseler, bizi magmaya koysalar orada lav olur fışkırır yeni bir dünyayı kurarız' diyen Erbakan Hocamızın imanı vardır. İnşallah bu şuur ile 7 Haziran`a kadar geceli gündüzlü çalışacak, davamızın sancağını mutlaka ama mutlaka burçlara dikeceğiz” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29