www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİRŞEYLER YAPILMASI LAZIM

BİRŞEYLER YAPILMASI LAZIM

MHP Grup Sözcüsü İsmail Karaman, İnegöl´ün il olma konusunu meclise taşıdı. Karaman, "Belediyemiz, STK´lar, siyasi partiler, hepimizin bir şeyler yapması lazım.?dedi.

Ekim ayı belediye meclis toplantısında İnegöl´ün olma konusu yeniden gündeme geldi. MHP Grup söcüsü İsmail Karaman, İnegöl´ün il olması konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğinni altını çizdi.

İL OLURSAK NE OLUR

İl konusunna değinen MHP Grup sözcüsü İsmail Karaman, ?İnegöl Belediyesi olarak bununla ilgili neler düşünüyoruz? İnegöl il olursa ne olur? ?Biz yaptık ama olmadı, programda yoktu´ mantığını da sürüklemememiz lazım. Bununla ilgili belediyemiz, STK´lar, siyasi partiler, hepimizin bir şeyler yapması lazım.?dedi.

İL OLMAK İNEGÖL´E YAKIŞIR

Karaman´ın ardından konuşan Başkan Aktaş, ?İnegöl´ü il yaptık, her şey 4-4´lük sevdasında olan bir adam değilim. İl olmak bu şehre çok yakışır, seviniriz. İl merkezli planlamanın yapılacağını, bu şehre ciddi artılar sağlayacağını düşünüyorum. Lakin bununla yatıp kalkmaktan ziyade, İnegöl´deki sosyal hayattan alt ve üst yapısına, sportif ve kültürel faaliyetten bunların ortaya konması noktasında bir heyecan içerisindeyim?dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00