BİSİKLET TURU ÖLÜMLE BİTTİ

BİSİKLET TURU ÖLÜMLE BİTTİ

Eskişehir’den Bursa’nın İznik ilçesine gittikten sonra dönüşe geçen bisikletli gruba İnegöl Kulaca kavşağı mevkiinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, önceki akşam meydana geldi. Eskişehir’de yaşayan ve çeşitli üniversitelerde eğitim gören 5 genç, bayramda bisikletleriyle İznik İlçesi’ne gezmeye gitti. Önceki akşam İznik’ten Eskişehir’e dönmek üzere yola çıkan 5 genç, Bursa-Ankara karayolu üzeri Kulaca Kuluca Köyü kavşağına geldiklerinde, arkadan gelen ve plakası ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil bisikletli gruba çarptı. Her biri yola savrulan gençlerden 30 metre ileri düşen Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğrencisi Tolga Beyenir olay yerinde yaşamını yitirdi. 24 yaşındaki Abdil Done ile 28 yaşındaki Sinan Günçınkan ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı gençler, ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldılar.

Grupta bulunan diğer iki gencin hafif sıyrıklarla atlattığı kaza sonrası olay yerinde inceleme yapan polis ve jandarma, bir gencin ölümüne iki kişinin ise yaralanmasına neden olduktan sonra kaçan otomobilden düşen aynaya el koydu. Güvenlik birimleri, her yerde aracın plakasını ve sürücüsünü araştırıyor.

Kazayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Geriye sadece sürerken öldüğü bisikletiyle çekilen fotoğrafı kalan Tolga Beyenir’in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32