www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bisiklet kulübü turlara başladı

Bisiklet kulübü turlara başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte İnegöl Bisiklet Kulübü üyeleri, Perşembe akşamları bisiklet turlarını yapmaya başladılar.

Her Perşembe akşamı İnegöl Saat Kulesi önünde saat 19.30'da buluşan İnegöllü bisiklet severler gerekli yol sürüş önlemlerini aldıktan sonra grubun performansına göre bir rota hazırlayıp yakın köy ve kasabalara gece turları düzenliyorlar.

 HERKESİ BEKLİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan grup sorumlusu Dinçer Dışbudak, Uzun zamandan beri tüm Türkiye'de başarı ile devam eden Perşembe akşam bisiklet tur organizasyonunu iki senedir İnegöl'de yapıyoruz. Gündüz işinden gücünden vakit bulamayan ve bisiklet sporuna gönül veren bisiklet sever dostlarımızla her Perşembe Saat Kulesi'nin önünden saat 19.30'da hareket ederek turumuza başlıyoruz. Yakın köy ve kasabaları ziyaret ederek, köy kahvelerinde soluklanıp sohbetler ediyoruz. Yeni insanlarla tanışıyor, keyifle spor yapmanın hazzına ulaşıyoruz ve gece en geç 24.00'e kadar toplanma yerimize dönüyoruz. Ayrıca Pazar günleri performansı daha iyi arkadaşlarımızda İnegöl'ün doğal parkurlarında, yakın ilçe ve beldelere uzun soluklu turlar yapıyoruz. Turlarımıza uygun bisiklet ve donanıma sahip 18 yaşını doldurmuş tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 18 yaşını doldurmamış genç arkadaşlarımız ebeveynlerinden gerekli izinleri alıp turlara iştirak edebilirler. Özellikle gece turlarımızda tüm bisikletlerde aydınlatma ve sürücüde kask olma zorunluluğumuz vardır. Trafik yoğunluğunun olduğu yolları çok fazla kullanmamaya dikkat ediyoruz. Gece ve gündüz sürüşlerindeki deneyimli sürücü arkadaşlarımız yol güvenliği açısından yeni başlayan ve bu sporu yapmak isteyen herkese gerekli bilgileri verip kimseyi geride bırakmadan yolumuza devam etmeyi hedeflemiştir” dedi.

 SÜRÜCÜLERE UYARI

Dinçer Dışbudak son olarak, Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yoğunlaşan bisiklet trafiğinde motorlu araç sürücülerimizin daha dikkatli olması ve her bisikletin üzerinde bir can olduğunu unutmaması gerekmektedir. Aynı şekilde bisiklet kullanan bireylerin motorlu taşıtları da düşünerek trafik kurallarına uymaları ve trafikte seyretmeleri gerektiğinin altını çiziyor” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00