www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BİZ BİR DAVA PARTİSİYİZ

BİZ BİR DAVA PARTİSİYİZ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin bir yerel seçim değil, Türkiye’nin gireceği önemli bir sınav olduğunu belirterek, “Bizde kişiler asli unsur değildir. Bizim ideallerimiz var, şehirlerimizle alakalı ül

Seçim maratonunda STK ziyaretlerini sürdüren AK Parti, önceki akşam İnegöl Şems ve Mevlana Kültürü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Aktaş 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin sadece bir yerel seçim değil, ülkemizin gireceği önemli bir sınav olduğunu vurguladı.

 

MEVLANA’NIN MİSYONU GEREĞİ TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Tasavvuf müziği ziyafetinin de yaşandığı ziyarette bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Pamuk, seçim dönemlerinde siyasi partilerin kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Şems ve Mevlana Derneği olarak bütün partilere Mevlana’nın misyonu gereği eşit mesafede olduklarını vurgulayan Pamuk, “Ama bu güzel mekânın kullanımını Derneğimize tahsis ettiği için huzurlarınızda İnegöl Belediyesine ve dolayısıyla Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Biz faaliyetlerimizde Belediye ile birlikte her ay program icra ediyoruz. Mübarek gecelerde, üç aylarda ramazan gecelerinde ramazan sokağında Mevlana Derneği olarak faaliyetlerde bulunuyoruz. Hayırlı hizmetlerimize vesile olduğu için ayrıca bu güzel hizmetlerimize ön ayak olduğu için başkanımıza plaketle teşekkür edeceğiz” dedi.

 

MANEVİ HİZMETLERİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, Mevlana kültürüne ve Mevlana öğretisine gönül vermiş, bu konuda çalışmayı kendine görev edinmiş, ilke edinmiş İnegöl Şems ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Pamuk yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. 12 yıldır genelde ve yerelde iktidar olan bir partinin mensubu olduklarını vurgulayan Temelli, “Gittiğimiz STK’larda veya Derneklerde halen başkan olan Belediye Başkan adayımız Alinur Aktaş’ın hizmetlerinden teşekkürle bahsetmeleri, İlçe Başkanı olarak bizim göğsümüzü kabartıyor. Yeni dönemde tüm çalışmalarda olduğu gibi bu tür manevi hizmetlere destek vererek daha da güçlendireceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. İlçe halkımıza yaptığımız hizmetlerden dolayı yapılan teşekkürler Belediye Başkanımız nezdinde bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

 

İLLE BİZ OLALIM DEMİYORUZ

Ziyarette son konuşmayı ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Aktaş, 51 gün sonra yerel seçimler olduğunu hatırlatarak; “İlle de biz olalım demiyoruz, kim olursa olsun. Ama öncelikle bu yerel seçimlerin ülkemize şehirlerimize hayırlar getirmesini yüce mevlamdan niyaz ediyorum” dedi.

 

BU BİR YEREL SEÇİM DEĞİL

30 Mart’ta yapılacak seçimlerinde aslında bir yerel seçim olmadığının da altını çizen Aktaş, “Ülkemizin geçireceği önemli bir sınav niteliğindedir. Dünyada ve çevremizde yaşananlara rağmen hamdolsun ülkemizin hızla gelişmesini görüyoruz. Ülkemizin gittiği noktayı az çok hepiniz biliyorsunuz. Bunların devam etmesi adına bu seçimin önemli olduğunu biliyorsunuz. Bizler geziyoruz, yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Biz bir dava partisiyiz, bizde kişiler asli unsur değildir. Bizim ideallerimiz var, şehirlerimizle alakalı ülkemizle alakalı bir heyecanımız var. Gelecek adına güzel ümitlerimiz var. Bunları hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

AKTAŞ’A PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Şems ve Mevlana Derneği sema ekibi ziyaretçilere sema gösterisi yaptıktan sonra, Dernek Başkanı Ahmet Pamuk da dernek binası için yaptıkları katkılarından dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a plaket verdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00