BİZ DEĞİL, RAKİPLER DÜŞÜNSÜN

BİZ DEĞİL, RAKİPLER DÜŞÜNSÜN

Kastamonu maçı ve Bayrampaşa ile 3’e inen puan farkına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör; “3 puan öndeyiz, rakibimiz dinleniyor ve bunun yanında ikili averajda da üstün olan taraf biziz. Doğal olarak biz değil on

Spor Toto 3. lig 1. grupta lider İnegölspor, Pazar günü oynayacağı Kastamonuspor karşılaşmasını kazanarak haftayı dinlenerek geçirecek olan Bayrampaşaspor ile puan farkını 6’ya çıkarmanın hesaplarını yapıyor. İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Kastamonu maçı hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamasında Bordo Beyaz renklere gönül vermiş taraftarların desteğiyle maçı kazanacaklarını söyledi.

RAKİPLER BİZE KARŞI DİRENÇLİ OYNUYOR

Kastamonu karşılaşmasının önemli olduğunu vurgulayan Taşkın Güngör, “Biz ortalama 2 puan ile gitmek istiyoruz. Bu çizgimizi Kastamonu karşılaşmasında da sürdüreceğiz. Rakipler bize karşı dirençli oynuyor. Bu dirençlerini oyuncularımın kıracağından hiç şüphem yok. Bayrampaşa’nın dinlendiği haftada kazanarak puan farkını 6’ya çıkartmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

PAŞA DÜŞÜNSÜN

Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her maçı ciddiye aldıklarını ifade eden Güngör, “Küçük maç büyük maç ayırmadan her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Rakiplerin puan cetvelinde nerede oldukları bizi ilgilendirmiyor. Biz kazanırsak diğer takımlar ne yaparsa yapsın, biz hedefe ulaşmış oluyoruz. Önümüzdeki 5 maçta da aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Şu an avantajlı olan taraf biziz. 3 puan öndeyiz, rakibimiz dinleniyor ve bunun yanında ikili averajda da üstün olan taraf biziz. Doğal olarak biz değil onlar düşünsün” ifadelerinde bulundu.

HOCADAN TARAFTARA ÇAĞRI

Kastamonu karşılaşmasında taraftarın stadı doldurmasını isteyen Taşkın Güngör, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Artık son viraja geldik. Taraftarımızın üzerine büyük görev düşüyor. Oyuncularımıza 90 dakika destek olsunlar ve hedefe giden yolda, maçtan sonra hep beraber sevinelim.”

SERHAD’IN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Öte yandan, Bordo-Beyazlı ekipte Kastamonu karşısında cezalı oyuncu bulunmazken, Lüleburgaz maçında sakatlanan Serhad’ın sakatlığının sürdüğü öğrenildi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04