BİZ HADDİMİZİ BİLİRİZ

BİZ HADDİMİZİ BİLİRİZ

İnegölspor kongresinde konuşan Onursal Başkan Alinur Aktaş, görevi gereği İnegölspor’la ilgilendiğini ifade ederek; “Her ne kadar birileri beni köşe yazılarında ombudsman ilan etse de, asla böyle bir şeye niyetim yok. İslam’ın şartı 5

İnegölspor’un olağan genel kuruluna katılan Onursal Başkan Alinur Aktaş, dilek ve temenniler bölümünde kongre üyelerine yönelik bir konuşma yaptı. Aktaş, kendisinin para babası ya da ombudsman olmadığını savunarak, görevi gereği İnegölspor’la ilgilendiğini belirtti.

 

“PARA BABASI DA, OMBUDSMAN DA DEĞİLİM”

Yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Aktaş, kim kazanırsa kazansın yeni başkanın yanında olacağını da ifade etti. Para babası olmadığını da vurgulayan Aktaş, “Takdir edersiniz ki, 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ve görevim dolayısıyla bu kulüple ilgileniyorum. En kısa başkanlık yapanda benim. 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren Yusuf Şen Başkanlığında İnegölspor’a katkı vermeye çalışmıştık. Benim Belediye Başkanı olarak tek derdim var. İnegölspor ile ilgilenilmezse canavara dönüşebilir. Dolayısıyla yeri geldiğinde İnegölspor’a destek vermeye çalışıyorum. Her ne kadar birileri beni köşe yazılarında ombudsman ilan etse de, asla böyle bir şeye niyetim yok. İslam’ın şartı 5’tir, 6’ncısı da haddini bilmektir. Biz haddimizi biliriz. Asla ve asla kitleleri yönlendirmek, kitleleri farklı mecralara çekmek için özel bir gayretimiz olmaz. Bu geçmişte de böyle oldu, bundan sonrada böyle olacak” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32